קישור ל'זאפ':מחפש מידע איזה רמקול מומלץ. קטן ויחסית איכותי בסביבות -350-300 ש"ח עם אפשרות להכנסת כרטיס מיקרו. תודה רבה מראש.
תודה רבה. איזה סוג היכן קונים
בכל חנות למוצרי חשמל.תודה רבה. איזה סוג היכן קונים
שוב תודה. אני קניתי כבר כמה והתאכזבתי או מאיכות השמע או מאיכות המכשיר. לכן אני מחפש את עזרת הידענים כאן מה מוצלח.בכל חנות למוצרי חשמל.
יש שפע של דגמים, כדאי לשים לב.
---
![]()
רמקולים ניידים ואלחוטיים רמקול נייד JBL - זאפ השוואת מחירים
רמקולים ניידים ואלחוטיים - רמקול נייד JBL רוצה למצוא את הרמקול ותחנת עגינה שאתה צריך? רק בזאפ תמצא מאות ביקורות על רמקולים ותחנות עגינה מערכת סינון מתקדמת לפי יצרן , ייעוד ועוד, השוואת מחירים ביותר מאלף חנויות חשמל ואלקטרוניקה ותקבל החלטה חכמה!www.zap.co.il
במחיר שציינת:
פליפ 5.
*אין כניסה לכרטיס.
בשמחה.שוב תודה. אני קניתי כבר כמה והתאכזבתי או מאיכות השמע או מאיכות המכשיר. לכן אני מחפש את עזרת הידענים כאן מה מוצלח.
מה שאין כניסה לכרטיס לצערי לא עוזר לי.
תודה בכל אופן. אשמח לשמוע האם יש מישהו שיודע על משהו עם כרטיס מיקרו.בשמחה.
פליפ 5 מוכר מאוד.
---
הצורך בכרטיס מיקרו לא תואם את נתוני השוק...!
אין הרבה מבחר לסוג הזה.
---
עם כרטיס - שמתי בהודעה הראשונה באשכול קישור ישיר:
זאפ/רמקולים ניידים/סינון: מחיר, 'כרטיס מיקרו'!
יש שם בערך 5-6 דגמים במחיר שרצית.
אף אחד מהם לא מוכר.
בהצלחה (:
תודה בכל אופן. אשמח לשמוע האם יש מישהו שיודע על משהו עם כרטיס מיקרו.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים