זרקור מקומי רמת בית שמש ד4

אתה צודק.
הבעיה היא שורשית - הניסיון למשוך ולהאריך עוד ועוד את הקוים הישנים של בית שמש בשביל לכסות עוד קטע מרמה ד'.
זה לא עובד.
רמה ד' זקוקה למערכת תח''צ של עצמה.
לדוגמא בביתר קצת יותר גדול בשטח מרמה ד
ויש שם 8 קווים שמסתובבים בין השכונות
מתי הם יבינו שרמה ד זו עיר בפני עצמה

דבר אחד אני יכול לומר מהניסיון ברמה ג', בסוף זה מסתדר.
גם אנחנו סבלנו מאד בהתחלה, כיום רמה ג' יחסית יושבת יפה.
נראה לי שהם רואים את רמה ג כשכונה שמחברת בין שכונות לכן הסכימו להכניס את 16 ו17
אבל הבעיה שאת ד הם רואים כשכונה עצמאית

נראה לי שהם רואים את רמה ג כשכונה שמחברת בין שכונות לכן הסכימו להכניס את 16 ו17
אבל הבעיה שאת ד הם רואים כשכונה עצמאית
קו 16 וקו 17 תוכנן עוד לפני שהיה את רמה ד'.
וזה הגיע לשכונה אחרי כמה שנים. קו 16 התחיל5 שנים בערך אחרי האכלוס, קו 17 במכרז האחרון.
חכה, בסוף גם לרמה ד יהיה קווים.

קו 16 וקו 17 תוכנן עוד לפני שהיה את רמה ד'.
וזה הגיע לשכונה אחרי כמה שנים. קו 16 התחיל5 שנים בערך אחרי האכלוס, קו 17 במכרז האחרון.
חכה, בסוף גם לרמה ד יהיה קווים.
סתם מעניין למה הם לא מאריכים את קו 16 ו17 לרמה ד שדרות האמוראים
אני חושב שזה יציל קצת את המצב גם שיהיה עוד קווים שמחברים בין השכונות
וגם יהיה אוטובוס מנהר הירקון לרמה ד שאין את זה עד היום כי יש רק 23 שמגיע אחרי שעתיים לרמה ד

סתם מעניין למה הם לא מאריכים את קו 16 ו17 לרמה ד שדרות האמוראים
אני חושב שזה יציל קצת את המצב גם שיהיה עוד קווים שמחברים בין השכונות
וגם יהיה אוטובוס מנהר הירקון לרמה ד שאין את זה עד היום כי יש רק 23 שמגיע אחרי שעתיים לרמה ד
מעולם לא הבנתי את זה. זה הפתרון הכי פשוט והכי זול.
הם טוענים לא להכביד על קו עירוני.
לא מבין את זה.
מה זה שונה מקווי 77 ודומיו בירושלים.

ומה זה שונה מקו 23
קו 23 הוא מראש קו שכונתי מקומי שנועד לחבר את שכונות הדרום.
קווי 16-17 הם קווי אורך מהירים שחוצים את העיר.
בסדר, אז שיחצו גם את רמה ד'. איפה ההיגיון לסיים בג'? סתם כי כשתכננו אותם עוד לא היה את ד'.

קו 23 הוא מראש קו שכונתי מקומי שנועד לחבר את שכונות הדרום.
קווי 16-17 הם קווי אורך מהירים שחוצים את העיר.
בסדר, אז שיחצו גם את רמה ד'. איפה ההיגיון לסיים בג'? סתם כי כשתכננו אותם עוד לא היה את ד'.
לסיכום הרבה תפילות וסייעתא דשמיא תודה רבה

מה המחיר לדירה כזה להשכרה מישהו יודע? דירת גן ענקית בפרויקט וולפסון ברחוב רבי חנינא, בד'4 דירה משודרגת מאוד, מטבח משודרג, יחידת הורים אם אמבטיה, ועוד... 4 וחצי 5 חדרים (החמישי אפשרות סגירה) 130 מטר + חניה + גינה ענקית 339 מטר הכל עם דשא סיננטטי עבה (בהמשך יהיה כניסה פרטית) אשמח לשמוע כמה המחיר לשכירות אמור להיות בבקשה?

הבטחות יש מכאן ועד אמריקה
תכלס אין כלום
נחיה ונראה

תזכורת: היה תקציב ואישור לקווים חדשים בד4. כל מה שהיה חסר זה מסוף.
עירייה שהיתה שמה את זה בראש מעינה, היתה מכשירה על חשבונה מסוף זמני עד שמשרד השיכון יואיל בטובו לסיים את המסוף.
ובשביל לחדד:
מה נדרש ממסוף???? - שירותים ומטבחון לנהגים שיהיה להם להתאווררות,
אני דואג לזה בפחות מ 20,000 ש"ח....!!!

פשוט זלזול מחפיר!!!!!

מה המחיר לדירה כזה להשכרה מישהו יודע? דירת גן ענקית בפרויקט וולפסון ברחוב רבי חנינא, בד'4 דירה משודרגת מאוד, מטבח משודרג, יחידת הורים אם אמבטיה, ועוד... 4 וחצי 5 חדרים (החמישי אפשרות סגירה) 130 מטר + חניה + גינה ענקית 339 מטר הכל עם דשא סיננטטי עבה (בהמשך יהיה כניסה פרטית) אשמח לשמוע כמה המחיר לשכירות אמור להיות בבקשה

מקפיץ אני צריך לדעת בכמה להשכיר את הדירה אשמח לעזרה בבקשה
תודה רבה

נערך לאחרונה ב:
מכיר דירה כזאת אבל עם חצי חצר משל זו, שהושכרה ב6,500 מה המשעות של חצר ענקית? לא יודע.
אם היה כניסה רגילה מהרחוב זה היה משמעותי יותר

מישהו יכול להסביר מה ההגיון בשביל שיורד מרב חניניא לתלמוד בבלי עשו את זה ליופי או לקצר לא מובן
רציתי לשאול אם למישהו יש מושג אם אפשר לבקש מהעירייה לשנות את זה
כי תראו מה הם עשו אם הרמפה שיורד מחלקיה בר טובי לרב חנינא גם מדרגות וגם רמפה יפה

שמו שלט של מאוחדת, על הבניין שוולפסון בונה למשרדים/מרפאות ברחוב אילפא פינת רב ייבא סבא.
לדעתי מקום מוצלח לקופ"ח, דקה הליכה מרחוב רב חנינא ומרחוב תלמוד בבלי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה