זרקור מקומי רמת בית שמש ד4

המייל הוא W5826753שטרודל ג'ימייל נקודה קאם

אני גם רוצה להצטרף לגרין הילס וולפסון
ST991189 וכו'

אם יש אפשרות לצרף אותי לקבוצה במייל של רוכשי אפי קפיטל בד 4- A0548542199

שלום
אשמח לתמונות עדכניות של מגן 1095 בית שמש ד'4
תודה תודה ענקית מראש!

חבר ביקש שאשאל לגבי הגרלה 1519 מספר מתחם 51438 אתר ד
וכן לגבי 1517 מתחם 51439 אתר ד
הוא זכה בהגרלות אלו לא במקום רלוונטי ורוצה לדעת האם כבר בחרו דירות בהגרלות אלו או שלא וכדאי לו עדיין לחכות לביטולים
תודה רבה למשיבים

1517 בחרו מזמן זה כמעט מוכן
1519 גם בחרו מזמן

דרוש מידע דחוףףף!!!!!
מחפש גן לילדה בת שנתיים, ברמה ד, עד השעה 1/1:30
עם המלצות,
תודה רבה

מעוניין להצטרף לקבוצה הכללית של ד' 4 4113830*gmail.com
בבקשה

אומרים ד' לזלזול העיריה בתושבי רמה ד' 4
חתמו כעת!
הפיצו בכל הכח!

הי
אשמח אם תוכלו לצרף אותי לקבוצה של גרין הילס וולפסון
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

הי
אשמח אם תוכלו לצרף אותי לקבוצה של גרין הילס וולפסון
riki0548489067*gmail.com

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה