מידע שימושי רמת בית שמש ה-2

@דג תמנון יש פה איזה משהו מעניין.
אני פתחתי בכמה דרכים (לא זוכר כבר) את התיק של מגרש 224
וראיתי באחת מהפעמים את הגושים חלקות מסודרים וגם העליתי פה צילום מסך.
כעת, מהקישור שהבאת זה שוב מבולגן.
אני מנוטפר ורוב הצילומי מסך טרם נפתחו לי. כך שאין לי עדיין למה להשוות.
@דג תמנון כרגע תחושת בטן שלי שההנחה ש שי חי מבקש הקלה בהגרלה 2446 היא שגויה.
אני גם חושש כך ומנסה עכשיו לבדוק את זה.

בדיוק מצאתים. לא רואה שיש איך להוציא מהם מידע בנושא.

ונאלצתי עכשיו לצערי לעדכן בגליון את 2451 שבסוף לא הוגשה בקשה להיתר אצלם ולשמחתי לבשר זאת ל2450.

בלת"ק

יש צפי לשינוי בתב"ע בהגרלה מס' 2452?
ואם כן, האם יתווספו דירות לממתינים בהגרלה?

יש"כ לכל העוסקים כאן במלאכת הקודש!

בלת"ק

יש צפי לשינוי בתב"ע בהגרלה מס' 2452?
ואם כן, האם יתווספו דירות לממתינים בהגרלה?

יש"כ לכל העוסקים כאן במלאכת הקודש!
לכאורה לא.
אבל אם אתם במקום טוב ברשימת ההמתנה יכול להיות שתזכו גם כך, כמובן.

זו הזדמנות להקפיץ את הגליון המתעדכן על כל ההגרלות בשכונה:

זוכי הגרלה 2446/2450
שובץ לועדה.
ברכות.

מספר תיק בנין 37002290/37002300
בינתיים, דפי הבקשות עצמם עדיין משובשים...

בנוסף, בקשה אחת של עמרם אברהם הצליחה להשתחל לתיק של מגרש 229 של שיחי. בלגניסטים שם החברה...

לא הבנתי מה כל הבלגן, הורידו, הוסיפו, דירות להגרלה של שי חי מה קרה משהו יכול להסביר את הפרטים בקצרה תודה?

נערך לאחרונה ב:
לא הבנתי מה כל הבלגן, הורידו, הוסיפו, דירות להגרלה של שי חי מה קרה משהו יכול להסביר את הפרטים בקצרה תודה?
היזם הגיש בקשות להיתר בניה אך ביקש בהן היתר ליותר דירות ממה שהופיע במכרז המקורי. הבקשות היו מלאות בשיבושים נוספים כך שהדעות עדיין חלוקות אם זה פשוט טעות שתתוקן או באמת תוספת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

תוכניות מלאות של הגרלה 2446
המסקנות:
עיריית בית שמש לא יודעת קרוא וכתוב.
הפרוייקט יכלול 5/6 קומות ללמטה כמו התוכנית המקורית
יבנה בצורת H כדי לאפשר 2 כיווני אויר בכל הדירות (@די )
עד 8 בקומה
79-85 יח"ד בבנין
7 בניינים
אגב, ההגשה היתה ב 9/3 ולא כמו שמפורסם. התאריך שמופיע באתר ההנדסה הוא תאריך חתימת המהנדס.
בשורות טובות לכולם!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה