מידע שימושי רמת בית שמש ה-2

@פרישמן אני חייב להבין משהו.
עכשיו כשהיזמים ביקשו מהעירייה להגדיל את הממ"דים וכו', הם לא הגיעו עם תוכנית חדשה מסודרת עם ממ"דים מוגדלים?

שמישהו מהזוכים ירים את הכפפה, ילך ויצלם את המקום, יבין במה מדובר ויסתכל פה ושם כי בסוף מתגלים הרבה דברים, ככה הכל התחיל כאן. אולי יש כאלה שעשו את זה אבל הם לא בפרוג או שהם מעדיפים לשמור את זה לעצמם. ידע זה כוח ובמקרה הזה הידע הזה גם שווה הרבה כסף.
יש מצב להסבר קצת יותר מפורט?
אולי אני תמימה אבל מה הפירוש ידע זה כח ושווה כסף?
בסופו של דבר יש לכל אחד את המספר זכייה שלו,
ומה אכפת לי אם מישהו ידע לפני איזה אישור הפרויקט הזה קיבל?
אולי יש כאלה שעשו את זה אבל הם לא בפרוג או שהם מעדיפים לשמור את זה לעצמם. ידע זה כוח ובמקרה הזה הידע הזה גם שווה הרבה כסף.
יש למשפט הזה וייב של משהו מעניין שמתרחש לפני השטח...

נערך לאחרונה ב:
יש מצב להסבר קצת יותר מפורט?
אולי אני תמימה אבל מה הפירוש ידע זה כח ושווה כסף?
בסופו של דבר יש לכל אחד את המספר זכייה שלו,
ומה אכפת לי אם מישהו ידע לפני איזה אישור הפרויקט הזה קיבל?

יש למשפט הזה וייב של משהו נכלולי שמתרחש לפני השטח...
ככל שיהיה לך יותר מידע על הפרוייקט לפני בחירת הדירות תוכלי לקבל החלטה נכונה יותר ושווה יותר.

איך מתחברים לצ'אט הזה?
זה הקישור:
מי שמעוניין להצטרף שימלא את הטופס הבא

@פרישמן אני חייב להבין משהו.
עכשיו כשהיזמים ביקשו מהעירייה להגדיל את הממ"דים וכו', הם לא הגיעו עם תוכנית חדשה מסודרת עם ממ"דים מוגדלים?
הלוואי שהיה לי מישהו שמעדכן אותי (מהיזם או מהעירייה), אני רק יכול להעלות תאורייה או השערה. אז יש שתי אפשרויות: או שזה בא מהקבלן, שזה אומר שלקח לו כל החודשים האחרונים לעדכן את התוכניות ורק עכשיו להגיש אותן והוא קיבל את האישור - מה שאומר שחזרנו לנקודת ההתחלה האחרונה של לפני 4 חודשים בדיוק (ויש עוד הרבה מה לבדוק ולאשר). או שזה בא מטעם העירייה שאז בכלל אנחנו בפיגור גדול יותר כי עד שהוא יעדכן את התוכניות מחדש יקח עוד יותר זמן.

לכאורה האפשרות הראשונה יותר ריאלית.

ככל שיהיה לך יותר מידע על הפרוייקט לפני בחירת הדירות תוכלי לקבל החלטה נכונה יותר ושווה יותר.
נכון, קח לדוגמה את בניין 4 שיושב ממש על מערת קבורה. נכון שעשו היתר של כיפין, לא יודע אם זה שווה פחות אבל אני אישית לא נראה לי יקח בבניין הזה. מה דעתך?

מה עם 2448??
על שני הפרויקטים האחרים של עמרם אברהם כתוב שכבר התקבל היתר,
ועל זה אפילו לא הוגש בקשה...
מה קורה עם זה?
חוץ מזה מישהו יודע להגיד מה השם של הרחוב של הפרויקט הזה?
כפי שכבר ענו, אין התקדמות כל כך בזירת ההיתרים בכל השכונה וגם אין עדיין שמות רחובות בשכונה.

ספציפית לעמרם אברהם - הוא הגיש בקשות רק במגרשים סבוכים יותר עם ניוד זכויות. בשאר המקומות בינתים דממה מוחלטת.

יש למשפט הזה וייב של משהו מעניין שמתרחש לפני השטח...
ממש לא. זה הגיוני, טבעי וצודק.

כמו שלו יצוייר שיש איזו הבנה עסקית שמי שיפתח חנות למוצר מסויים יהיה הצלחה גדולה במקום כזה (זיכיון לשתייה קרה במיקום אסטרטגי, מכרה זהב וכדו'), האם כדאי לספר לכולם או שעדיף לשבת בשקט ולתכנן בדיוק מה לעשות ואיך להוציא את זה לפועל.

ולכן מגיע יש"כ גדול לכולם ובמיוחד ל @החברונע'ר @דג תמנון @די @יעקב הרמתי @בית שמשניק

נכון, קח לדוגמה את בניין 4 שיושב ממש על מערת קבורה. נכון שעשו היתר של כיפין, לא יודע אם זה שווה פחות אבל אני אישית לא נראה לי יקח בבניין הזה. מה דעתך?
מודה שעדיין לא התחלתי לחשוב ברצינות.
כשיהיה מידע יותר חד וברור אני יתחמם...

כמו שלו יצוייר שיש איזו הבנה עסקית שמי שיפתח חנות למוצר מסויים יהיה הצלחה גדולה במקום כזה (זיכיון לשתייה קרה במיקום אסטרטגי, מכרה זהב וכדו'), האם כדאי לספר לכולם או שעדיף לשבת בשקט ולתכנן בדיוק מה לעשות ואיך להוציא את זה לפועל.
איזה מידע סודי כבר יכול להיות? מה שכתבת לעיל לא נראה לי מוריד ערך.
לבדוק כיווני אוויר נוף וכדומה-זה כל אחד יכול לבדוק או להתייעץ (אני לא זכיתי בהגרלה זו אז לא אכפת לי לייעץ-בתקווה שזה בסדר מבחינת הזוכים..)
לדוגמא בדירה שזכיתי ברמה ד' הלכתי לשטח לפני כן, הבניינים התחילו להיבנות כבר לפני בחירת הדירה, אז נכנסתי פיזית לדירות לראות מה בדיוק רואים מהם. אבל כנראה גם בה'2 יהיו זוכים שיגיעו לבחירת דירה בלי שום מידע מהשטח שהם יכלו לקבל אותו בקלות (לדוגמא שפארק ירמות זה לכיוון הזה...)

איזה מידע סודי כבר יכול להיות? מה שכתבת לעיל לא נראה לי מוריד ערך.
לבדוק כיווני אוויר נוף וכדומה-זה כל אחד יכול לבדוק או להתייעץ (אני לא זכיתי בהגרלה זו אז לא אכפת לי לייעץ-בתקווה שזה בסדר מבחינת הזוכים..)
לדוגמא בדירה שזכיתי ברמה ד' הלכתי לשטח לפני כן, הבניינים התחילו להיבנות כבר לפני בחירת הדירה, אז נכנסתי פיזית לדירות לראות מה בדיוק רואים מהם. אבל כנראה גם בה'2 יהיו זוכים שיגיעו לבחירת דירה בלי שום מידע מהשטח שהם יכלו לקבל אותו בקלות (לדוגמא שפארק ירמות זה לכיוון הזה...)
צודק. לא סודי אבל גם אם מישהו אחד יפיק תועלת, עשינו מעשה טוב!

הרבה דברים זה עניין של טעם. לדוגמא מה עדיף, 4 חדרים לכיוון פארק ירמות, או 5 חדרים לכיוון הרחוב העליון?
נכון שכדאי לכל אחד לדעת את הנתונים לפני כן כדי לקבל החלטה מושכלת.

מה זה אומר?
זה מה שנקרא היתר בתנאים?
זה פרוטוקול של ישיבה שהתקיימה לפני שלושה ימים.
2456

קבצים מצורפים

• פרוטוקול ישיבת רשות רישוי מקומית-2456.pdf
    KB 253.4 · צפיות: 22
מה זה אומר?
זה מה שנקרא היתר בתנאים?
זה פרוטוקול של ישיבה שהתקיימה לפני שלושה ימים.
2456
1764846275948.png
1764846296107.png

רק שנבין איך עובדים שם העניינים:

הבקשה של הגרלה 2456 ישבה על המדף באתר ולא זזה בכלום חצי שנה!
לפני 3 ימים היא שובצה לוועדה בחיפזון והופ קיבלה החלטת ועדה.

זה אומר שהאתר לא מתעדכן בזמן אמת על המתרחש.

רק שנבין איך עובדים שם העניינים:

הבקשה של הגרלה 2456 ישבה על המדף באתר ולא זזה בכלום חצי שנה!
לפני 3 ימים היא שובצה לוועדה בחיפזון והופ קיבלה החלטת ועדה.

זה אומר שהאתר לא מתעדכן בזמן אמת על המתרחש.
לא הבנתי את השאלה
זה שלא התקדם באתר לא אומר שלא התקדם
התקדם לכאורה אצל הבודקים
ברגע שכל הדרישות מולאו-ויכל להגיע לוועדה
שובץ לוועדה והתקבל היתר
מה היה אמור להתעדכן שלא התקדם
לא חושב ששכב על המדף
בכלל אין כזה מציאות בעולם..
הקבלנים משלים ריביות כבידות ומעילים את כל האפשרויות שלהם לקדם פרוייקטים ולא להיפך..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת