דפדפן רספונסיביות לא ברורה במחשב טאצ'

• הוסף לסימניות
יש לי לנובו טינקפד יוגה
הוא כמו טאבלט לפעמים ולפעמים מחשב נייד
הבעיה שהוא משבש לי אתרים במיוחד בפרוג:
1732397323880.png

לא כל אתר אבל מידי פעם זה קורה לי. בפרוג המון. לפעמים טעינה מחדש עוזרת ולפעמים צריך כמה פעמים
חשבתי אולי לא מוגדר לו מספיק את הגודל? אולי זה משהו לא סטנדרטי?

אם יש הגדרה שתוכל לעזור לי. או שזה בעיה של פרוג / אתרים שנבנו בפלטפורמה מסוימת?

• הוסף לסימניות
יש לי לנובו טינקפד יוגה
הוא כמו טאבלט לפעמים ולפעמים מחשב נייד
הבעיה שהוא משבש לי אתרים במיוחד בפרוג:צפה בקובץ המצורף 1828472
לא כל אתר אבל מידי פעם זה קורה לי. בפרוג המון. לפעמים טעינה מחדש עוזרת ולפעמים צריך כמה פעמים
חשבתי אולי לא מוגדר לו מספיק את הגודל? אולי זה משהו לא סטנדרטי?

אם יש הגדרה שתוכל לעזור לי. או שזה בעיה של פרוג / אתרים שנבנו בפלטפורמה מסוימת?
אני לא בטוח,
אבל אם זה בכרום - תנסו 3 נק' בצד למעלה, ולהפעיל\להוריד וי מ'אתר מותאם למחשב'.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תגללי יותר למטה
ושוב, בסמארטפונים האופציה מופיעה כדי להתמודד עם אתרים שלא תומכים תאימות לנייד, או שתואמים אבל יש סיבה לרצות שהתצוגה תהיה למחשב.
אולי האופציה תופיע אצלך רק כשהמחשב במצב טאבלט.

• הוסף לסימניות
תגללי יותר למטה
ושוב, בסמארטפונים האופציה מופיעה כדי להתמודד עם אתרים שלא תומכים תאימות לנייד, או שתואמים אבל יש סיבה לרצות שהתצוגה תהיה למחשב.
אולי האופציה תופיע אצלך רק כשהמחשב במצב טאבלט.
גם במצב טאבלט לא מופיע... אולי בתוך איזה תפריט?
1732453975887.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אבל איך אני אדע גודל? זה באינצ'ים או פיקסלים? למדוד בסרגל או לעשות צילום מסך ולמדוד בפיקסלים
תודה על הסבלנות!!
בגדול אפשר לנסות מכשירים או אפילו להוסי מכשירים.
תוכלו לנסות את התוסף הזה https://chromewebstore.google.com/detail/window-resizer/kkelicaakdanhinjdeammmilcgefonfh
שהוא מתאים את האתר לגדלים שונים של מכשירים. מאוד פשוט לשימוש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה