רעידות

• הוסף לסימניות
מה עושים עם הרעידות לא יוצא לי קווים חלקים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sweetpanda1;2143070:
אימון, הרבה אימון. בהצלחה!

אני מציירת כבר חודש וחצי וזה עדין לא עבר

• הוסף לסימניות
אני מציירת יותר מחודש ועדיין יש לי רעידות אבל ממש פ ח ו ת ממה שהיה בהתחלה, זה באמת הרגל לעט.
אלא אם כן העט שלך ממש לא מגיבה נכון לתנועות שלך ואז זו כבר בעיה אחרת.

• הוסף לסימניות
לפעמים עוזר להחליף חוד - יש כמה סוגים, תנסי את כולם ותראי מה יותר נוח לך.
טיפ נוסף - להניח על הלוח דף נייר - ועליו לצייר.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
צריך להתרגל לצייר בתנועות יותר קלילות של כל היד (לא של האצבעות). ופחות להתעכב במקום.
תתאמני הרבה על קוים מהירים ישרים מנקודה לנקודה, עגולים, צורות וכדו'.

• הוסף לסימניות
להתאמן להחזיק את העט ביד קלילה ורפויה, ולא בלחץ

• הוסף לסימניות
תודה רבה על כל העיצות,
בינתיים אני עובדת עם דף וזה עוזר קצת.

• הוסף לסימניות
תשתדלי לעשות תנועות מהירות (לא מאוד,בגבול) ובטוחות.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם על כל העיצות!
בינתיים אני עושה עם דף וזה עוזר קצת.

• הוסף לסימניות
לוידת אם זה מנחם, אבל זה לוקח המון זמן להגיע לקו משוחרר :eek:
תנסי לעשות קווים, עיגולים, מרובעים ביד חופשית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אורטי;2143076:
אני מציירת כבר חודש וחצי וזה עדין לא עבר

חודש וחצי- לא מספיק זמן. יותר להתאמן- והכל יסתדר.
חוצמזה יש רעידות שלא רואים אותם בדפוס- רק במחשב בהגדלה;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה