חדשות בארץ רעידת אדמה שמקורה ביוון הורגשה הלילה ברחבי הארץ

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
חדשות המוקד: המקור של רעידת האדמה ביוון שם מדברים על 6.2

• הוסף לסימניות
יואוו איך נבהלתי
המיטה ממש זזה

• הוסף לסימניות
צילום מסך 2025-05-14 02085965.png

• הוסף לסימניות
בירושלים ולא הרגשתי כלום.
אולי תלוי בקומה (אנחנו קומה ראשונה)
מסתבר שבקומות גבוהות הרגישו יותר.

בכל מקרה, עכשיו אני רועדת.....

• הוסף לסימניות
אפשר ללכת לישון?
או שצריך לחכות לראות שאין רעידות משנה?
לפי ההנחיות
צריך לצאת לשטח פתוח
כיון שבדר"כ יש רעידות משנה
ואם נוצרו סדקים בקירות ברעידה הראשונה- ברעידות משנה הם מסוכנים.

אבל:
א. אני דרומית, והבית זז הערב בעוצמה פי כמה וכמה מה"בומים" של עזה. ברעידה הרגשנו את האדמה זזה, אבל החלונות אפילו לא שקשקו. אני מניחה שאם הבית שרד את הבומים בשנים האחרונות, הוא עמיד עד רמה גבוהה של רעידת אדמה. ואם הבית "שלי" שהוא בן 30+, קל וחומר בנינים של בית שמש..
ב. בחדשות לא נתנו הנחיות מיוחדות. קצת מוזר האמת.. אולי רגילים מפעמים קודמות שהרעידות הסתיימו ב4-5 בסולם ריכטר.

• הוסף לסימניות
פה בחיפה הרגישו ממש. הכסא רעד

• הוסף לסימניות
רק מעניין שבמכון הגיאולוגי זה כלל לא מוזכר,
בשונה מרעידות אדמה בעבר

• הוסף לסימניות
כבר הרבה זמן אני מרגישה שמאד כדאי ללמוד שער הביטחון,
ובדיוק עכשיו החלטתי לקרוא בשער הביטחון,
תוך כדי שאני קוראת את זה ולומדת, ומתפעלת ממה שכתוב שם, אני מרגישה את הרעידת אדמה
הכי טוב להתחזק בביטחון, מומלץ בחום.....
בואו נרוץ ונתחזק בלימוד שער הביטחון,
לאחרונה שמתי לב שקרו לי ניסים רק כשהתחלתי....
מי יודע, אולי זה הגן עלינו.....

(כתוב -כשהקב"ה רוצה להעניש מישהו - הוא לוקח לו את הביטחון......)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
באשדוד לא הרגשתי כלום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה