רעיון גאוני לגשם ועגלות!!!!!!!

• הוסף לסימניות
החורף בפתח!
בתקווה ובתפילה שיהיה זה חורף גשום ומבורך!!!

רציתי להביא פתרון לקוראים/ההורים שלבטח מתמודדים עם ההליכה בגשם תוך תמרון עם העגלה המתגלגלת והמטריה המתעופפת היא קשה עד בלתי אפשרית, ובפרט אם ההעגלה היא כפולה(תאומים) או אז הקושי מכפיל את עצמו, והסיכוי להשאר יבש שואף לאפס,(הקושי של מוביל העגלה, ולא בתינוק המוגן ע"י הנילון)

הצלחתי להשיג מתקן שמהווה פתרון מושלם לבעיה הנ"ל, המתקן מיועד מראשיתו לאופניים -נתפס בצידו האחד לכידון ובצידו השני תופס את המטריה ומהווה הגנה לרוכב (במקרה שלנו למרכיב) והוא מתאים גם לעגלות רבות בשוק, ולרוב רובם של עגלות התאומים,(העגלות בעלות מוט עגול) בעזרת המתקן ניתן ללכת בגשם כששתי הידיים פנויות להובלת העגלה, והעיקר- שהמוביל מוגן מפני הגשם,

המתקן הוא חזק, יציב, מתכוונן ומסתובב בהתאם לצורך/לגובה, והא מגן מהגשם בצורה מקסימלית ופשוטה,
מצו"ב תמונה להמחשה.
לפרטים:
050-4101996:)

קבצים מצורפים

• מתקן 1.jpg
    1.5 MB · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
איזה יופי! רעיון מצוין!
איפה אפשר להשיג?
מחיר?

• הוסף לסימניות
מתאים גם לבוגבו?
המוט אליפסי רחב

• הוסף לסימניות
המחיר למתקן 70 ש"ח ,
איפה את גרה?
המטריה שבתמונה עולה 25 ש"ח אבל יכול להסתדר עם כל מטריה קיימת
מנסיוני בגשם האחרון עובד מעולה.
מתאים לכל סוגי העגלות!!!!
חוץ מסוג אחד שבשבילו יש מתאם ב 5 ש"ח
באיזה איזור אתן גרות?
מי שרוצה באזור פ"ת- ב"ב- ביתר עילית יש אספקה

• הוסף לסימניות
נזכרתי שיש גם בירושלים.
למי שמעוניינת.
אתן יכולות להתקשר למס'
050-4101996
להשאיר פרטים ואני אומר לכן באיזה ימים יש אפשרות לקנות באיזה אזור.
אגב, זה מתאים לבוגבו.

• הוסף לסימניות
מצא חן בעיני
כל פעם בימים גשומים כשהשמש מגיחה בשעה אחת ורבע אני מודה לה'...
בעלי מוציא אותם מהגנים ו... מי שמכיר לא צריך תיאור...
זה מתאים גם למטריות הגדולות או עם המוט כמו מקל סבא?
זה מתאים לעגלות עם 2 ידיות ולא ידית אחת גדולה כמו בתמונה?

• הוסף לסימניות
זה מתאים למקלות סבא, אני מצרפת עוד 2 תמונות.
נראה לי שזה מתאים גם ל 2 ידיות (אפשר לחבר את זה לחלק שמחבר בין 2 הידיות או לחבר את זה לאחת הידיות, אבל אני אבדוק את זה לעומק...

קבצים מצורפים

• מתקן 2.jpg
    1.9 MB · צפיות: 20
  • מתקן 3.JPG
    2.7 MB · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
בררתי. כן, זה מתאים גם ל- 2 ידיות. צורת החיבור קצת שונה. אבל מתאים בהחלט.
מקווה שהועלתי...:)

• הוסף לסימניות
אם כבר מדברים על עגלות וגשם אולי מישהי יודעת איפה קונים את הניילון ששמים על העגלה?

• הוסף לסימניות
בכל חנות של מוצרי תינוקות
כמו ד"ר בייבי למשל

• הוסף לסימניות
אפילו בבאזר העיר יש לקנות נילון פשוט לעגלה

• הוסף לסימניות
תודה,
אני פשוט משווקת באזור המרכז.

• הוסף לסימניות
אם את קונה ניילון לעגלה
תשקיעי עוד קצת ותקני עם רוכסן מקדימה
מאד מאד נח
להוציא ולהכניס את התינוק בלי להרים את כל הניילון.
יש בחנויות תינוקות

• הוסף לסימניות
אפשר למכור גם מטריות באיכות חזקה שיתאימו עבור המוצר.

• הוסף לסימניות
אם את מאלה שמטרי אצלן לא נאבדת אלא שברת (ולא כי לא עבר מספיק זמן והיא נשברה לפני שהיא נאבדה...)
אז שוה לך להשקיע במטריה של 100 ש"ח שהיא מותג של איכות, וא של דוגמא או דמות!!!
במיוחד אם את דיירת של אחת הערים "הרוחניות" (מלש' רוח....)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה