- הוסף לסימניות
מוגש באהבה לדרומיים....
צפה בקובץ המצורף 121647
צפה בקובץ המצורף 121647
נכתב ע"י קוביה;742724:מוצלח מאד!
איך הכיפת ברזל מחוברת לילד?
נכתב ע"י gila;742733:יש לי הרגשה - ותסלחו לי אם אני טועה - שכל ה"כיפת ברזל" זה ציור ובפוטושופ הודבק לילד שהתחפש לחייל.
אם אני טועה ובאמת זה היה תחפושת אמיתית אז אתם ממש גובלים על נביאים שידעתם שמייד אחרי פורים ה"כיפה" תעלה לכותרות!!!![]()
נכתב ע"י gila;742733:יש לי הרגשה - ותסלחו לי אם אני טועה - שכל ה"כיפת ברזל" זה ציור ובפוטושופ הודבק לילד שהתחפש לחייל.
אם אני טועה ובאמת זה היה תחפושת אמיתית אז אתם ממש גובלים על נביאים שידעתם שמייד אחרי פורים ה"כיפה" תעלה לכותרות!!!![]()
נכתב ע"י mig;742738:רואים שזה נתפס אל הילד בכתפיות,
והטילים עשויים מפולגילים/ חומר אחר והדבק חם בולט שם.
כך שזה כן נראה משהו יצירתי...
(רק שאולי הם עשו את זה בימי הפגרה המאולצת של אחרי פורים??)
נכתב ע"י תור הזהב;742745:התלבטתי, גם הכותרת "רעיון גדול לתחפושת"
בכל מקרה האשדודים חיים את זה,
אני זוכרת ששנה אחרי המלחמה הראשונה שהם היו במטווח. הגעתי עם נערה אשדודית מקסימה בגילאי תיכון לבניין בעיר שב"ה אף פעם לא הייתה בטווח . עליתי להביא משהו וכשירדתי ראיתי אותה בוחנת את הבניין במבטים חקרניים, היא הביטה בפיר המדרגות כלפי מעלה וכלפי מטה (זה בנין שמתחת קומות הכניסה גם היו קומות) שאלתי אותה מה היא עושה, והוכיתי בהלם מהתשובה: "אני בודקת אם יהיה אזעקה לאן הכי כדאי לברוח..."
רק אז הבנתי עד כמה זה משמעותי בחייהם.
נכתב ע"י מילת המפתח;743638:למה תמיד אתם סקפטיים
אני ראיתי את התחפושת במו עיני- הוא גר ברחוב שלי!
ומי שחושב שכשאין טילים -אז אין אוירה , תמיד אנחנו חיים באוירה שזה יכול לקרות
בכל עת
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים