מידע שימושי רעיון יצירתי לקינוח קנוי - אבל עם הרכב וטאצ' ביתי ועצמאי

• הוסף לסימניות
שלום לכן אלופות המטבח,
כיון שיש לנו אורחים חשובים לסעודה בשבת - אני צריכה לכבד אותם כיאות בקינוח שלכאורה מעשה ידי,
אבל אין לי זמן (וגם לא עצבים!) למשהו מורכב / שלבים / הקצפות / כלים מלוכלכים,
ואני מחשפת איזה שילוב בין קנוי לעשוי,
כלומר לא לקחת את הקופסא של הקרמיסימו ולהתחיל לחלק כדורים בצלחת לעיני כל,
אלא נגיד, כדור גלידה קנויה, לצד משהו עשוי / קנוי - עם קשקוש של סירופ שוקולד
או בעצם,
כל קינוח שהוא כמעט קנוי\ אבל יש בו איזה טאצ' שלי, משהו שכן קשור אלי, היצירתית והבלבוסטע.
אולי יש לכן רעיון,
מהיר ודחוף בשבילי?
תודה!!

• הוסף לסימניות
כדור של גלידה קנויה לצד שני פלחי מנגו, עלה נענע, גרגירי רימון וסירופ שוקולד חם מעליו, מוכן, או אפילו סירופ קנוי.

כל קינוח (גלידה עם רוטב, מוס, אפילו סלט פירות) שתגישי בתוך תחתיות אפויות (כמו גביע גלידה בצורת מנג'ט גדול) יהיה הרבה יותר מרשים ומעניין

• הוסף לסימניות
תכיני רוטב/ סירופ אחד או שניים ותזליפי על כדור גלידת וניל קנויה. זה יכול להיות גנאש שוקולד, מלית אוכמניות מדוללת, וכן הלאה. את יכולה גם לקנות אם יש לך מכירה של מוצרי אפיה באיזור- יש שם נניח קעריות בצק ופל- טעים ומרשים, את ממלאה בגלידה קנויה ומפזרת ברס אגוזים למשל ומזלפת סירופ שוקולד. לדעתי לכי למכירה כזו ותיצרי שילוב משלך למוצרים שתקני שם.

• הוסף לסימניות
קונים גלידה בצבע אחד, מפשירים, יוצקים לתבנית סיליקון מעניינת (פירמידה, חצי כדור), מקפיאים בשנית, מחלצים ומקשקשים עם סירופ, או מוותרים על העניין.

• הוסף לסימניות
את התחתיות ופל וכל אלה -
יש רק בחנויות אפיה?
או גם בזול ובגדול (או 'זורו וגדול' או 'גול ובזדול' כמו שהילדים שלי מעוותים בחן)?

• הוסף לסימניות
כדור גלידה לצד עוגה חמה (!) וסירופ מקושקש מעל שתיהם, זה מקסימום הרמה שאני יכולה להציע, אבל זה ממש מוצלח!

• הוסף לסימניות
באיזה איזור את גרה? יש היום מכירות בכל מקום, ויש להם מבחר מטורף של דברים שנהיים ברגע, כמו אבקת מוס שאת שופכת לכלי עם ריצ', מקציפה יחד ונהיה לך מוס מעולה בשתי דקות עבודה. וכן הלאה- אבקת פטיסייר- גם איתה אפשר למלא את הקעריות האלה, אפילו בשבת לעשו תאת זה ולהניח יפה כמה פלחי פרות- מליון דולאר. כדאי לך.
(יש בזול ובגדול בטח את הגליליות, שאת יכולה להקציף רי'צ פשוט, עם שתי עפות קפה למשל, ולהכניס פנימה ולהקפיא, אבל תחתיות- לא נראה לי שיש. (

• הוסף לסימניות
עוגה חמה זו התעסקות רצינית. יש דברים הרבה יותר קלים

• הוסף לסימניות
באזור גשר המיתרים (תחילת קרית משה),
לא יכולה להרחיק, אפילו לגבעת שאול,
כי יש לי עוד אלף בישולים ונקיונות וגיהוצים.

• הוסף לסימניות
אז תפתחי אשכול אפה יש מכירה כזו. לצערי אני לא מכירה מספיק את האיזור ההוא. מה שאני עושה- מדברת טלפונית עם המכירה, בד"כ הן נחמדות +, מסכמת איתה מה אני רוצה, היא מכינה לי ואני שולחת מישהו לקחת.

• הוסף לסימניות
למה לא סופלה לצד גלידת וניל??????

סופלה לוקח להכין 7 דקות.....

מתכון- פה

• הוסף לסימניות
או שפשוט תקני כמה דברים- גלידה וניל, פקאנים מסוכרים, סירופ מייפל ותשימי יחד. זה יש בזול ובגדול כנראה..

• הוסף לסימניות
אפשרי להכין פירורים לגלידת וניל קנויה

תקני עוגיות שוקולד צ'יפס או עוגיות חיוכים
תטחני אותם, לשטוח על תבנית עם קוביות קטנות של מרגרינה, ופצפוצי אורז ואפשר גם להוסיף קוקוס ו/ או אגוזים שבורים ו/או שוקולד צ'יפס
תאפי 10-15 דק
ותפוררי על הגלידה

ואם את רוצה עוד יותר, תקשקשי על הגלידה ועל הצלחת סירופ שוקולד.

אם נבהלת אז תדעי שזה צ'יק צ'ק, אותו זמן כמו לחתוך פירות בצד כמו שהציעו פה

• הוסף לסימניות
יש כזה מוצר שנקרא עלי שוקולד.
יש אותו גם בצרכניות ובהרבה חנויות. הוא כזה עיגול שוקולד בגודל תחתית כוס. דק ומעוגל מעט, אפשר לתקוע אותו עומד על כדור גלידת וניל והוא ממש מרשים. יש הרבה בחבילה. יש חלבי ופרווה.
אפשר לקנות גם מלית אוכמניות ולדלל כך שתהפוך לסירופ. שגם ניתנת לקניה בכל מקום רק מחברות אחרות מאלו שמוכרים שחנויות של אפייה. לדלל אותה עם מים חמים(תוסיפי עוד קצת ועוד קצת עד שתגיעי למינון הנכון, עדיין סמיך אבל גם נוזלי מעט). ואותה אפשר לשפוך על צלחת שטוחה לצד הגלידה.

• הוסף לסימניות
יש גליליות יפות שאפשר למלא ולהגיש לצד גלידה.

• הוסף לסימניות
וואוו,
המון רעיונות,
אני בטוחה שאעיין קצת ואבחר משהו מתוך המבחר,
ואת כל השאר - בשבועות הבאים מדי שבת בשבתו.
תודה לכולם!
(ואם יש עוד רעיונות - אשמח גם!)

• הוסף לסימניות
עוד- קני גביעים יפים על רגל, וכן שימורי פירות בשלושה צבעים- אננס אפרסק ושזף, לדוגמאף וכן ג'לי בצבעים תואמים. קחי בלנדר מקל, הוציאי את הנוזלים מהשימורים ורסקי את הפירות בתוך קופסת השימורים, ואז- תכיני ג'לי בצבע תואם ותערבבי עם הפרות ותכניסי לגביעים בשכבות, עם קצת זמן המתנה בין צבע לצבע. יצא מקסים בלי לכלוך ובלי עבודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה