רעיון לאודם עמיד

• הוסף לסימניות
שמעתי שאם שמים לק (שקוף) על אודם אז זה שומר על העמידות שלו לאורך זמן,
האם זה נכון???

• הוסף לסימניות
לק על השפתיים?
לא שמעתי על כזה דבר
אבל נראה לי שלק הוא חומר רעיל...

• הוסף לסימניות
תנסי לשים אודם שכבה אחת ואחרי שהיא מתייבשת לשים עוד שכבה.
זה גם עוזר שהאודם יחזיק יותר הרבה זמן.
(אם אני עושה את זה, שבת בבוקר עדין נשאר)

• הוסף לסימניות
אני שמה אודם עמיד, מעל פודרה, ואז את הגלוס.

מחזיק מלא זמן.

• הוסף לסימניות
תחשבי גם על כך שלאודם יש הכשר כלשהו כי בכל אופן זה בשפתיים. לק - מלבד זה שהוא רעיל ומייבש לא בטוח שכשר.

• הוסף לסימניות
לשים מייקאפ לפני האודם ולא לשים את המבריק של האודם מעל.

• הוסף לסימניות
יש לרכוש כמו לק, אבל מיוחד לשפתיים, ואכן מחזיק את האודם כמו קעקוע, צריך ממש לשפשף בכדי שירד האודם
היה לי את זה לפני כ15 שנה.
לא שמעתי על זה בשנים האחרונות ולא יודעת אם יש להשיג כזה דבר.

(זוכרת שזה היה מאד שורף ברגע הראשון)

• הוסף לסימניות
בסד
אני משתמשת באודם של רבלון זה בא עם מברשת מחזיק לי רוב השבתלפחות מיום ששי בערב עד שבת בצהרים זה נקרא קולור סטיי באנגלית בהצלחה.

• הוסף לסימניות
תנסי לשים אודם שכבה אחת ואחרי שהיא מתייבשת לשים עוד שכבה.
זה גם עוזר שהאודם יחזיק יותר הרבה זמן.
(אם אני עושה את זה, שבת בבוקר עדין נשאר)
כנ"ל
מנסיוני, לא כדאי לשים גלוס על האודם, זה מרכך את האודם וגורם לו לרדת יותר מהר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה