כללי רעיון לאייקון לאייפון

• הוסף לסימניות
עשיתי למישהו סידרת אייקונים על בסיס משהו שהוא הביא
הוא מפתח אפליקציות של ספרי קודש לאייפון.
כעת הוא מפתח ספרי מוסר לאייפון. ואני צריכה להכין אייקון עבור זה
או אייקון ספציפי לכל ספר.
הבעיה שבדוגמת "ספר" כבר השתמשתי כי זה מה שהיה באייקונים הקודמים

יש למישהו רעיון מה מבטא ספרי מוסר חוץ מספר??

אם לא יהיה ברירה אני אעשה ספר אבל אסור לשכוח שזה אייקון שצריך להיות קטן באייפון וחיב לבטא את התוכן.

תודה

• הוסף לסימניות
אולי לא ספר פתוח. אלא כמו ספרים שעומדים על מדף... (משהו כמו הלוגו של פלדהיים נדמה לי)

• הוסף לסימניות
אולי מאזניים? מסמלים משפט ויושר...
הן צדק מאזני צדק יהיה לך...

מאזניים בתוך ספר
או נר/פנס, ספר מוסר הוא פנס שמראה לאדם את דרך הישר...

• הוסף לסימניות
מצ"ב צילום מסך עם אפ' דומות..
אולי להשתמש באלמנטים משמות הספרים (מסילה , לב), או בדברים העולים אסוציאטיבית עם תשובה

קבצים מצורפים

• IMG_0603 copy.jpg
    KB 129.5 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני מצרפת פה את מה שעשיתי לו בנתיים (היה חשוב לשמור על האייקון הקודם שהיה בשימוש בפאלם)
שתראו איזה צורת ספרים יש כבר

• הוסף לסימניות
זה צריך להיות טיפה יותר יוקרתי ופחות מצויר.
אני, כבעל אייפון מזפזפ מידי פעם באפסטור ויש כלכך הרבה אפליקציות ככה שאפליקציות פשוטות (עם תמונה ציורים בעיקר) ממש לא גורמות לי לפתוח לראות את התוכן.
כדאי טיפה לייקר.
אפילו סגנון העיצוב של "ראסטי בריק" יותר מושך (3 הכחולים למעלה)

בהצלחה

קבצים מצורפים

• תמונה.PNG
    KB 234.5 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
טוב, הדברים האלו יצאו משליטתי. הכנתי אייקונים עם הברק הזה ויותר בכיוון והלקוח לא רצה
אני מצרפת דוגמא משלב הסקיצות...
העיצוב כבר ויתרתי לו :)
במילא אין לי שם קרדיט וטוב שכך...;)

אבל הוא לקוח טוב וחשוב לי לתת לו משהו שיאהב.

אגב תימחור כמה לקחת על אייקון שעוצב מחדש ולא חידוש כמו הקודמים בא נדבר באחוזים אם הם עלו 10 שקל אז אייקון חדש 20? 15? כי על הקו העיצובי לקחתי מחיר נפרד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו בר אוריאן;579118:
הסגנון של שני הטורים האמצעיים יפה מאוד.
הייתי מוותר על מסגרת מעוגלת.

מה שהבאתי את כל הדוגמאות זה להראות מה הצעתי ללקוח בזמנו (פרויקט בן חצי שנה +)
האייקונים שנבחרו זה מה שהבאתי לעיל בתוספת ליטוש.

הבאתי את הדוגמאות כדי להתיעץ מה אפשר להוסיף.

• הוסף לסימניות
הטור הימני הכי טוב

• הוסף לסימניות
אז לאפחד אין רעיון לא סטנדרטי כמו ספר??????????

אני רואה שמגיבים על מה שעשיתי בעבר אבל אני צריכה רעיון להמשך. אולי בכל זאת?

• הוסף לסימניות
הציעו לך רעיון של מאזניים... זה רעיון טוב.

• הוסף לסימניות
משהו שצריך הסבר בד"כ לא מתקבל אדם רואה אייקון של מאזניים זה נראה כמו חושן משפט מקסימום איזה שו"ת.
למוסר זה לא מתחבר. אצלי לפחות.

ספר ולידו נר הרעיון מובן? ואם סתם נר זה יראה נר נשמה.. ואם ספר שמתוכו קרני אור?? זה לא ברסלב?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה