עזרה רעיון לאסיפת הורים

• הוסף לסימניות
שבוע טוב,
אשמח לקבל רעיון לאסיפת הורים לכיתה ב'
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי השבוע מביתי שבכיתה ב'
דף שכת' בו לך אמא יקרה ובלה בלה...............
ואז לב והילדה כתבה בתוך הלב מכתב לאמא.
בחתימה ממני השוקולד שלך. צרפו שוקולד.
אני יכולה לשלוח לך במייל תכתבי לי כתובת.

• הוסף לסימניות
1. מכתב הוקרה לאמא על תקופה כ"כ מורכבת
ומאחורה הבת כותבת תודה רבה בשמה.
לכתוב על הלוח היגדים כדוגמת:
-פינקת אותנו ב..
-נהנתי במיוחד כש
-לימדת אותי בתופה זו...
-במיוחד השקעת לעזור לי במרחב הקולי/ להכין ארוחות/ לשחק ביחד משחקים,
אח"כ לעשות לכך למינציה...
להוסיף טריפ (מבצע בברכל 4 ב10.90) מקביל לכריות,
יוצא מרהיב!
(מניסיון של כיתות אמצעיות)

2. טיפה של נחת - להביא שתיה אישית או טרופיות עם עט והאמא מסכמת את שבחי המורה על הבת.

3. כף של נחת (רעיון של 2) מעדן וכפית...

בהצלחה!!

קבצים מצורפים

• טיפה של נחת.pdf
    KB 168.3 · צפיות: 121
  • כף של נחת-א. הורים.pdf
    KB 157 · צפיות: 94
  • מכתב הוקרה על הקורונה.pdf
    KB 259.8 · צפיות: 74
  • הוסף לסימניות
אני מחפש דקלום/ מלל שאפשר להדביק על כף: מלא הכף נחת וכו'...
שמתאים לאסיפת הורים,
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה