נכתב ע"י eliezer;1069199:תעשה עוד פנס, או פנקס...
או מערכת ניהול קבצים.
נכתב ע"י כוכב103;1069240:אפליקציה לאיזה כיוון להתפלל מכל מקום בעולם.
אפליקציה באיזה צד כדאי לשבת באוטובוס שלא יהיה שמש
נכתב ע"י כוכב103;1069240:אפליקציה לאיזה כיוון להתפלל מכל מקום בעולם.
אפליקציה באיזה צד כדאי לשבת באוטובוס שלא יהיה שמש
יש אתר כזהנכתב ע"י רמה פלוס;1069237:לי יש רעיון שכל הנשים שביננו היו קופצות עליו...
אפליקציה שמרכיבה מתכונים,
כלומר: אני רוצה לבשל ארוחת צהריים ומתלבטת קשות---
אני נכנסת לאפליקציה, מקלידה לו חומרים שיש לי בבית ובאלי להשתמש בהם עכשיו,
ואופס... הוא נותן לי ישר מתכון המתאים לחומרים שיש לי בארון.
מה דעתכם![]()
![]()
נכתב ע"י gg;1069357:יש אתר כזה
נכתב ע"י ckuh;1069252:אם מדובר באפליקציה לסמארטפון:
אפליקציה שאפשר להתקשר דרכה, או לענות לשיחה נכנסת, והיא משמיעה רעשי רקע לפי בחירה.
למשל:
מישהו מתקשר אלי ואין לי כוח לדבר איתו באריכות. אני שמה רעש רקע של שוק מחנה יהודה, שנינו שומעים את זה והשיחה מתקצרת בהתאם.
למשל - אני רוצה שיחשבו שאני מדברת ממשרד למרות שאני בבית. יהיה רעש רקע של אנשים מדברים ממרחק, רעש של הקלדה במחשב.
או נגיד שאני ברחוב ורוצה שיחשבו שאני בבית - אפשר לשים רעש של תינוק בוכה, ילדים מדברים (זה טוב כשהבוס מתקשר אחה״צ לדבר בענייני עבודה. שילמד לו).
כמו כן רעשים מתאימים נוספים: מכוניות נוסעות, מכשירים של בית חולים, רעש של רופא שיניים, רעש של תזמורת חתונה.
וכן אפשרות להקליט רעש רקע לפי בחירתנו - ולהשתמש בו בשיחות הבאות.
הרחבה של האפליקציה תהיה בשיחות וידאו. האפליקציה תזהה מיהו הבנאדם ומה הרקע, ותדע להחליף את הרקע במשהו אחר - לפי בחירתנו. דוגמאות פורטו לעיל.
לא יודעת כמה זה יהיה שימושי, אבל זה יהיה מעניין.
בישולים-אוסםנכתב ע"י batyar;1069380:איך האתר הזה נקרא?
נכתב ע"י sarit_f;1069404:גאון!
את יכולה לעשות מזה הרבה כסף...![]()
נכתב ע"י ckuh;1069575:דאלארס - אולי גם זה קיים, על הדרך?
אפליקציה שלוקחת דגימת קול של בנאדם (נגיד של בעלי) ומתרגמת את מה שאני אומרת מיידית לקול שלו.
כך אני אוכל לענות במקומו כשהוא בכוילל. ככה אני אצעק על אחותו אם היא תעצבן אותי.
אני אוכל לדבר בשם הבת שלי ולהזכיר לחמותי ש׳יש לאמא יומולדת ותקני לה מתנה גדולה גדולה. היא מאוד רוצה שרשרת עם יהלומים!׳ ולבקש מהשכנים שיפסיקו להרעיש אחרי עשר בלילה, והם יחשבו שזו שכנה אחרת.
חושבת שזו תהיה אפליקציה שימושית לגמרי!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים