רעיון לאפליקציה??

• פותח הנושא dem
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ckuh;1069575:
דאלארס - אולי גם זה קיים, על הדרך?

אפליקציה שלוקחת דגימת קול של בנאדם (נגיד של בעלי) ומתרגמת את מה שאני אומרת מיידית לקול שלו.
כך אני אוכל לענות במקומו כשהוא בכוילל. ככה אני אצעק על אחותו אם היא תעצבן אותי.
אני אוכל לדבר בשם הבת שלי ולהזכיר לחמותי ש׳יש לאמא יומולדת ותקני לה מתנה גדולה גדולה. היא מאוד רוצה שרשרת עם יהלומים!׳ ולבקש מהשכנים שיפסיקו להרעיש אחרי עשר בלילה, והם יחשבו שזו שכנה אחרת.

חושבת שזו תהיה אפליקציה שימושית לגמרי!

אם בעלך היה חתוול זה היה ממש פשוט...הנה הדוגמא המצורפת :) לקבל בהומור :)
ומשהו רציני..
סיפר לי ידיד שיש בארה"ב אפליקציה ששינתה את החיים למיליוני אנשים בזמן הקניות בסופר מרקט חולי צליאק סורקים את הברקוד של מוצרים שהם לא בטוחים מה הם מכילים אם יש בהם גלוטן זה נותן להם התראה.

אפרופו דגימות קול, אני עברתי בבנק שלי דגימת קול ומהיום כל פניה לשרות ממוחשב בבנק הזיהוי הוא באמצעות קול בלבד, לטענתם זה בטוח יותר מזיהוי ביומטרי.

כפי שאמרתי לך אם יש לך אפשרות לתת את מספרי הלוטו יש לך ביצי זהב ביד כל השאר אני חושב שכבר יש.

קבצים מצורפים

• חתול.png
    KB 664.3 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
האפליקציה שלי תוכל לזהות אותך בבנק כאילו אתה בעל החשבון של ביל גייטס.
זה יותר שווה ממספרי הלוטו!
(כי שם תצטרך להתחלק עם כל מי שיש לו גם כן את האפליקציה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ckuh;1069595:
האפליקציה שלי תוכל לזהות אותך בבנק כאילו אתה בעל החשבון של ביל גייטס.
זה יותר שווה ממספרי הלוטו!
(כי שם תצטרך להתחלק עם כל מי שיש לו גם כן את האפליקציה)

זה מה שאני תמיד אומר כשאסטרטגית שיווק רוצה, היא מוצאת את הפתרון לכל דבר...:)
חוץ מלשווק את המוצרים שלנו...:mad::confused:

• הוסף לסימניות
למה לשווק את המוצרים שלכם אין פתרון?
מוזר.

• הוסף לסימניות
ידעתי שתזרקי לי פיתיון...את הרי אסטרטגית שיווק.
אם אקבל רשות מההנהלה, אפנה אליך באישי.

• הוסף לסימניות
כל הדברים שהפכו ללהיט ,התחילו מרצון לפתור איזו בעיה , כך התחיל הקרוקס, חגורת קלאצ' וכד', לכן העצה היא תנסה לחשוב איזו בעיה היית רוצה לפתור באמצעות אפליקציה, גם אם זה לא נשמע הכי מתוחכם בעולם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קליגרף B;1069664:
כל הדברים שהפכו ללהיט ,התחילו מרצון לפתור איזו בעיה , כך התחיל הקרוקס, חגורת קלאצ' וכד', לכן העצה היא תנסה לחשוב איזו בעיה היית רוצה לפתור באמצעות אפליקציה, גם אם זה לא נשמע הכי מתוחכם בעולם

עולם המושגים שלך לא מספיק רחב אם מה שעולה לך בראש זה קרוקס וקלאצ'...:)
... על הבעיה שאני רוצה לפתור אני חושב כבר כמה עשרות שנים...לא נראה לי שאפליקציה זה הפיתון...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;1069237:
לי יש רעיון שכל הנשים שביננו היו קופצות עליו...

אפליקציה שמרכיבה מתכונים,
כלומר: אני רוצה לבשל ארוחת צהריים ומתלבטת קשות---
אני נכנסת לאפליקציה, מקלידה לו חומרים שיש לי בבית ובאלי להשתמש בהם עכשיו,
ואופס... הוא נותן לי ישר מתכון המתאים לחומרים שיש לי בארון.

מה דעתכם :) :)

קיים -- ופופולארי !! (אשריך שכיוונת :) )

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ckuh;1069252:
אם מדובר באפליקציה לסמארטפון:

אפליקציה שאפשר להתקשר דרכה, או לענות לשיחה נכנסת, והיא משמיעה רעשי רקע לפי בחירה.

למשל:
מישהו מתקשר אלי ואין לי כוח לדבר איתו באריכות. אני שמה רעש רקע של שוק מחנה יהודה, שנינו שומעים את זה והשיחה מתקצרת בהתאם.
למשל - אני רוצה שיחשבו שאני מדברת ממשרד למרות שאני בבית. יהיה רעש רקע של אנשים מדברים ממרחק, רעש של הקלדה במחשב.
או נגיד שאני ברחוב ורוצה שיחשבו שאני בבית - אפשר לשים רעש של תינוק בוכה, ילדים מדברים (זה טוב כשהבוס מתקשר אחה״צ לדבר בענייני עבודה. שילמד לו).
כמו כן רעשים מתאימים נוספים: מכוניות נוסעות, מכשירים של בית חולים, רעש של רופא שיניים, רעש של תזמורת חתונה.
וכן אפשרות להקליט רעש רקע לפי בחירתנו - ולהשתמש בו בשיחות הבאות.

הרחבה של האפליקציה תהיה בשיחות וידאו. האפליקציה תזהה מיהו הבנאדם ומה הרקע, ותדע להחליף את הרקע במשהו אחר - לפי בחירתנו. דוגמאות פורטו לעיל.

לא יודעת כמה זה יהיה שימושי, אבל זה יהיה מעניין.

מעניין שזה עלה בדעתי גם כן לפני זמן מה ;) זה יכול להיות נהדר, השאלה אם זה ישים, אני לא בטוחה שאפשר להגיע לסינון מספיק ברור של הקול מהרקע. צריך לבדוק...תודה בכ"א
הוספה: אני התכוונתי יותר לאפליקציה שמשתיקה את הרקע, כך שאם את מדברת בקניון- לא כולם צריכים לדעת שאת שם;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ckuh;1069252:
אם מדובר באפליקציה לסמארטפון:

אפליקציה שאפשר להתקשר דרכה, או לענות לשיחה נכנסת, והיא משמיעה רעשי רקע לפי בחירה.

למשל:
מישהו מתקשר אלי ואין לי כוח לדבר איתו באריכות. אני שמה רעש רקע של שוק מחנה יהודה, שנינו שומעים את זה והשיחה מתקצרת בהתאם.
למשל - אני רוצה שיחשבו שאני מדברת ממשרד למרות שאני בבית. יהיה רעש רקע של אנשים מדברים ממרחק, רעש של הקלדה במחשב.
או נגיד שאני ברחוב ורוצה שיחשבו שאני בבית - אפשר לשים רעש של תינוק בוכה, ילדים מדברים (זה טוב כשהבוס מתקשר אחה״צ לדבר בענייני עבודה. שילמד לו).
כמו כן רעשים מתאימים נוספים: מכוניות נוסעות, מכשירים של בית חולים, רעש של רופא שיניים, רעש של תזמורת חתונה.
וכן אפשרות להקליט רעש רקע לפי בחירתנו - ולהשתמש בו בשיחות הבאות.

הרחבה של האפליקציה תהיה בשיחות וידאו. האפליקציה תזהה מיהו הבנאדם ומה הרקע, ותדע להחליף את הרקע במשהו אחר - לפי בחירתנו. דוגמאות פורטו לעיל.

לא יודעת כמה זה יהיה שימושי, אבל זה יהיה מעניין.
יכל להועיל לכמה וכמה,
אני שומעת אותם (לא פעם) ברכבת הקלה, או באוטובוס מעדכנים את הבוס שהם "הרגע התעוררו" ואז שומעים ברקע....
"התחנה הבאה..." / "נוסעים נכבדים, בטרם צאתכם מן הרכבת, נא ודאו...."

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאלארס;1069593:
ומשהו רציני..
סיפר לי ידיד שיש בארה"ב אפליקציה ששינתה את החיים למיליוני אנשים בזמן הקניות בסופר מרקט חולי צליאק סורקים את הברקוד של מוצרים שהם לא בטוחים מה הם מכילים אם יש בהם גלוטן זה נותן להם התראה.
לא הבנתי איך זה עובד, האפליקציה מנתחת את המוצרים עצמם, יענו מיני מעבדה ? או שסורקת את הרכיבים, כי אפשר פשוט לקרוא אם זה מכיל גלוטן או לא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פקאן;1070258:
לא הבנתי איך זה עובד, האפליקציה מנתחת את המוצרים עצמם, יענו מיני מעבדה ? או שסורקת את הרכיבים, כי אפשר פשוט לקרוא אם זה מכיל גלוטן או לא.

אפליקציה לא מנתחת, אפליקציה נותנת לך מידע באופן זמין ומהיר.
תשאלי כל חולה צליאק כמה זמן הוא עורך קניות, מוצרים שהוא מכיר זה לא בעיה, ולהתחיל לעיין בכל מוצר חדש או לא מוכר זה המון זמן בהתחשב בזה שבחלק מהמוצרים הכיתוב בגודל מיקרוסקופי ואפשר לפספס אחד מהמרכיבים.
פשוט סורקים את הברקוד והאפליקציה אומרת לך רק כן/לא מותר/אסור, זה הרי מיועד לחולי צילאק בלבד וזה רק מה שמעניין אותם.

"יענו מיני מעבדה ?"
אם יש לך סמארטפון ויש לך זמן תורידי אפליקציית סריקה, כאשר את עורכת קניות תסרקי מוצרים לדוגמה ותראי שהפירמות הגדולות בישראל ובוודאי בעולם כחלק מתהליך ייצור המוצר מפרטים את מרכיבי המוצר.
לא צריך להזכיר שבאותה סריקה את מקבלת בחו"ל ואולי בקרוב גם בישראל השוואת מחיר של המוצר ואת האפשרות להזמין אותו בלחיצת כפתור במחיר יותר זול במקום אחר בזמן שאת עורכת את הקניות שלך...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאלארס;1070260:
אפליקציה לא מנתחת, אפליקציה נותנת לך מידע באופן זמין ומהיר.
תשאלי כל חולה צליאק כמה זמן הוא עורך קניות, מוצרים שהוא מכיר זה לא בעיה, ולהתחיל לעיין בכל מוצר חדש או לא מוכר זה המון זמן בהתחשב בזה שבחלק מהמוצרים הכיתוב בגודל מיקרוסקופי ואפשר לפספס אחד מהמרכיבים.
פשוט סורקים את הברקוד והאפליקציה אומרת לך רק כן/לא מותר/אסור, זה הרי מיועד לחולי צילאק בלבד וזה רק מה שמעניין אותם.

"יענו מיני מעבדה ?"
אם יש לך סמארטפון ויש לך זמן תורידי אפליקציית סריקה, כאשר את עורכת קניות תסרקי מוצרים לדוגמה ותראי שהפירמות הגדולות בישראל ובוודאי בעולם כחלק מתהליך ייצור המוצר מפרטים את מרכיבי המוצר.
לא צריך להזכיר שבאותה סריקה את מקבלת בחו"ל ואולי בקרוב גם בישראל השוואת מחיר של המוצר אם אפשרות להזמין אותו בלחיצת כפתור במחיר יותר זול במקום אחר בזמן שאת עורכת את הקניות שלך...

הבנתי.
אין לי סמרטפון, זה ענין אותי בתור קרובת משפחה של דגנתי, (ואגב לא אומרים חולה צליאק, זו לא מחלה!) וקצת בסטיה מנושא האשכול, המצב בשוק- בארץ, בכל אופן, הוא שעל 90% מהמוצרים שאין בהם גלוטן רשום שעלולים להכיל עקבות וכו' משום שהחברה רוצה לכסות את עצמה מתביעות, בפועל רוב הדגנתיים משתמשים אם לא כתוב במפורש במרכיבים גלוטן. חשבתי שהאפליקציה פותרת את הענין הזה, והבנתי שלא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פקאן;1070261:
הבנתי.
אין לי סמרטפון, זה ענין אותי בתור קרובת משפחה של דגנתי, (ואגב לא אומרים חולה צליאק, זו לא מחלה!) וקצת בסטיה מנושא האשכול, המצב בשוק- בארץ, בכל אופן, הוא שעל 90% מהמוצרים שאין בהם גלוטן רשום שעלולים להכיל עקבות וכו' משום שהחברה רוצה לכסות את עצמה מתביעות, בפועל רוב הדגנתיים משתמשים אם לא כתוב במפורש במרכיבים גלוטן. חשבתי שהאפליקציה פותרת את הענין הזה, והבנתי שלא.

אם האפליקציה מדויקת יותר מהרכיבים שעל המוצר אני לא יודע.

גם אני לא חשבתי שצליאק זו מחלה, אבל לא כך חושבים ב"עמותת הצליאק בישראל" ובויקיפדיה....:mad::mad:

קבצים מצורפים

• צליאק 2.png
    KB 21.8 · צפיות: 22
  • צליאק 1.png
    KB 79.3 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
אפליקציה מצילת חיים

לבעלי רכב + סמרטפון, בכל פעם שיכנסו לרכב יצטרכו להקיש את מס' הילדים שנוסעים איתכם ברכב מ-0 ומעלה, וכשיוצאים מהרכב, צריך להקיש 'אישור' כמס' הילדים, כך שלא ישכחו אף אחד, ואם יוצאים ל'שניה' ומשאירים את הילדים ברכב, יהיה נודניק כל דקה, ולאחר 5 דק' למשל, זה יפעיל כמו אזעקה שאי אפשר לכבות רק אם חוזרים לתוך הרכב.
כמובן שיש לעשות מבחר של התרעות בסדר אקרעי כדי שלא יתרגלו להתרעה,
אפשרי ? :confused:

• הוסף לסימניות
קשה מאוד להבין איך בפורום שאמור להיות "חרדי" מתעסקים בסמרטפונים שנאסרו ע"י כל גדולי ישראל ללא יוצא מן הכלל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יודוך;1070757:
קשה מאוד להבין איך בפורום שאמור להיות "חרדי" מתעסקים בסמרטפונים שנאסרו ע"י כל גדולי ישראל ללא יוצא מן הכלל.

צודק, גם אני לא מצליח להבין.

נכתב ע"י כוכב מאיר;1070715:
לבעלי רכב + סמרטפון, בכל פעם שיכנסו לרכב יצטרכו להקיש את מס' הילדים שנוסעים איתכם ברכב מ-0 ומעלה, וכשיוצאים מהרכב, צריך להקיש 'אישור' כמס' הילדים, כך שלא ישכחו אף אחד, ואם יוצאים ל'שניה' ומשאירים את הילדים ברכב, יהיה נודניק כל דקה, ולאחר 5 דק' למשל, זה יפעיל כמו אזעקה שאי אפשר לכבות רק אם חוזרים לתוך הרכב.
כמובן שיש לעשות מבחר של התרעות בסר אקרעי כדי שלא יתרגלו להתרעה,
אפשרי ? :confused:

אם תחפש don't forget your baby ישאר לך רק לבחור מה מתאים לך...
אמרתי כבר לעי"ל למי שיש רעיון מקורי לאפליקציה עושה אקזיט של מיליונים...ולא מעלה את זה לפרוג...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יודוך;1070757:
אמת. אף אני איני יודע מהו 'סמרטפון' ובחיים שלי לא החזקתי אותו בידי, אך הרעיון טוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י album;1069494:
משהו שרציתי לעשות כפרוייקט גמר

סופר קלקולייטור-מחשבון לסופר
האפליקציה סורקת את הברקוד של המוצרים הנכנסים לעגלת הקניות ובונה רשימה כולל המחירים
תוך כדי ניתן להשמיט את המוצר שאיננו מעוניינים בו וכן לדעת בכמה תסתכם הקנייה
ניתן להוסיף עוד כמה פאצ'יפקעס:
אפשרות בניית הרשימה לפני הקניה והתראה על כל מוצר שחורג מהתקציב שהתכננו ועוד
או סכום כולל שנוכל להוציא בקניה זו והתראה : עברתם את המכסה המותרת... :)

הרעיון שלי היה עוד לפני עידן הסחררת של הסמארטפונים חשבתי ל"המציא":p מכשירים כאלו שמתחברים לעגלת הקניות .
היום זה הרבה יותר קל :)

בהצלחה!!

אין לי סמטרפון ואין לי מושג איך משתמשים ואני לא יודעת אם הרעיון שלי אפשרי, אבל אם כבר בקניות עסקינן, אז אולי שתהיה אפשרות להכניס את הרשימה וכשאני עוברת בין המוצרים המכשיר יצפצף לי כשהגעתי למוצר. או אפילו שישלח לי את המיקום שלו בסופר הגדול.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יודוך;1070757:

גם בסמינרים בית יעקב לומדים היום איך לפתח אפליקציות לסמרטפונים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה