באותה קומה יש גם באולינגהתפרסם פה באחד האשכולות![]()
וולטר פארק אשדוד | משחקייה וג'ימבורי לילדים | חוויה מתחת למים
בוולטר פארק תמצאו מתחם טרמפולינת, מסלולי נינג׳ה, רב מרחב וכישורי חיים, איזור פעוטות, בית קפה מעוצב להורים ועודwalterpark.co.il
התפרסם פה באחד האשכולות![]()
וולטר פארק אשדוד | משחקייה וג'ימבורי לילדים | חוויה מתחת למים
בוולטר פארק תמצאו מתחם טרמפולינת, מסלולי נינג׳ה, רב מרחב וכישורי חיים, איזור פעוטות, בית קפה מעוצב להורים ועודwalterpark.co.il
באזור תעשיהמוזר .בתור אשדודית ממש לא הכרתי את זה .איפה זה נמצא באיזה בנין?
עמוס קצתמקפיצה
מוצלח? עמוס בתקופה זו?
מתי שיפצו?עמוס קצת
אבל הם שיפצו ושידרגו את המקום
הילדים שלי היו שעתיים פלוס ונהנו ממש
בעיקר חרדים ויש גם מהציבור הכללימתי שיפצו?
מעניין אותי אם יש שם בעיקר מהציבור הכללי? או שיש חרדים?
מישהו יודע?
בא.ת. עד הלום צמוד לאשדודמקפיצה
מוצלח? עמוס בתקופה זו?
ninja-star.co.il
זה בטח לגיל גדול יותר?בא.ת. עד הלום צמוד לאשדוד
יש מתחם שנקרא נינג'ה פארק גם אותו שיפצו השנה
הילדים שלי היו מטעם הקיטנה ונהנו עד הגג.(אגב לוקחים לשם גם בחורים כקבוצה)
![]()
סניף אשדוד - NinjaStar
רוצים ליהנות ולבלות את הזמן באופן פעיל יחד עם יקיריכם? Ninja Star – הבחירה הטובה ביותר שלכם!Ninja Star – זהו מתחם הספורט והבידור הגדול ביותר לכל המשפחה בו הילדים נהנים בגדול והמבוגרים צוללים אל תוך הילדות ושוכחים מההמולה היומיומית.כדי שהזמן שתבלו אצלנו יהפוך מעניין עוד יותר הבאנו לארץ קונספט...ninja-star.co.il
אז הוולטר יתאים יותר לדעתיזה בטח לגיל גדול יותר?
אני מחפשת לגיל 2 ו4
מה שאני בעיקר מחפשת זה:
מקום סגור וממוזג- חובה!
מתאים לקטנים
לא עמוס מידי
לא פרוץ מידי
הבחורים נהנו?בא.ת. עד הלום צמוד לאשדוד
יש מתחם שנקרא נינג'ה פארק גם אותו שיפצו השנה
הילדים שלי היו מטעם הקיטנה ונהנו עד הגג.(אגב לוקחים לשם גם בחורים כקבוצה)
![]()
סניף אשדוד - NinjaStar
רוצים ליהנות ולבלות את הזמן באופן פעיל יחד עם יקיריכם? Ninja Star – הבחירה הטובה ביותר שלכם!Ninja Star – זהו מתחם הספורט והבידור הגדול ביותר לכל המשפחה בו הילדים נהנים בגדול והמבוגרים צוללים אל תוך הילדות ושוכחים מההמולה היומיומית.כדי שהזמן שתבלו אצלנו יהפוך מעניין עוד יותר הבאנו לארץ קונספט...ninja-star.co.il
הם היו רק הישיבה שלהם והם מאוד נהנו להשתולל יחדהבחורים נהנו?
אני בדיג׳אמפ בירושלים ויש פה מבוגרים שנהנים מהטרמפולינותהם היו רק הישיבה שלהם והם מאוד נהנו להשתולל יחד
(גם אותי זה קצת הפליא)
ברור שזה לא מקום לבחורים ביום יום
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים