רעיון לביצוע

• הוסף לסימניות
אני צריכה לעשות כרזה
הרעיון שלי הוא
טיפש אחד יכול לשרוף יער שלם / מה שסיגריה אחת יכולה לעשות
אני צריכה לבצע ואין לי רעיון
אשמח לרעיונות
תודה רבה

• הוסף לסימניות
רעיון ל'טיפש אחד יכול לשרוף יער שלם'...

כל שטח הכרזה בצבע שחור,
באמצע הכרזה חתיכת דף שרוף בגודל 3*3 ס"מ, ואפילו קטן יותר...
ובתוך הדף הנ"ל טיפוגרפיה...

אפשר לצאת עם זה לעוד רעיונות...

בהצלוחעס.

• הוסף לסימניות
:cool:אוף!! עוד מישהו שילחם לי בסיגריות...:cool:
טיפש אחד יכול לשרוף יער שלם / מה שקופירייטר אחד יכול לעשות...

• הוסף לסימניות
אני צריכה עוד רעיונות...........
תודהההההה

• הוסף לסימניות
הייתי ממקמת מלבן אופקי
בצידו הימני התחתון [ממש כמו שמקפלים אוזני חמור] הייתי יוצרת משולש שחור .
במשולש תמונת סיגריה בוערת [צילום איכותי] ועשן מעט מתמר. וכל שאר המלבן כולו אפוף עשן.

• הוסף לסימניות
קחי השראה

קבצים מצורפים

• image002.jpg
    KB 26.6 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
סתם בא לי להילחם בסיגריות

• הוסף לסימניות
לפחות תגלי לנו מה את עושה בסוף....
כבר מסקרן... :)

• הוסף לסימניות
זה דעתי

סירטוט בעט, בעיקרון צריך שיהיה כתוב בכתב דפוס, לגבי המילה כדי יש לי התלבטות אבל אם כן אז בעגול.

צבע הכתב צריך להיות קשור לאש אבל לא יותר מידי אולי סוג של כתום, הדף בשחור, ועצים נשרפים.

קבצים מצורפים

• unnamed (2).jpg
    KB 15.9 · צפיות: 16

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה