כללי רעיון להדפסת כריכה

• הוסף לסימניות
שלום לכולם.
אני כעת עובדת על מעין אלבום דיגיטלי לארגון מסוים, ואני צריכה רעיון לכריכה. זו עבודה שהיא החלום של כל גרפיקאי - המזמין מוכן להשקיע כסף בהדפסה - רק צריך רעיון.. אני לא מדברת על רעיון לעצוב (האמת היא שכבר הכנתי את הכריכה אך אם הרעיון ידרוש זאת - אשנה אותה) אלא על רעיון של הדפסה.

לדוגמא:
בשער יראו מסגרת של תמונה ובה חור דרכו רואים תמונה של שני לומדים שבעצם הם חלק מהתמונה בדף הבא - שם רואים כבר את התמונה של כל היכל הלומדים. זו דוגמא שאני לא רוצה להשתמש בה כי היא לא מספיק מבריקה (אחרת לא הייתי שואלת..) אלא כדי להסביר מה אני רוצה ממכם...:)

האם תוכלו לספר לי אילו ביצועים אתם מכירים בהדפסות?
הדפסות על שקף, תבליטים וכו'...

מחכה מאד לחוות דעתכם
תודה!!

• הוסף לסימניות
אולי כריכה עם חור באמת שכאשר היא נפתחת נפתח מעין מודל תלת מימדי. (כמו שהיה למשל בהזמנה של וקסברגר, רק מבפנים שנוצר כביכול סט של ספרי הש''ס עומדים על עומדם) ענין של תכנון הקיפולים... כמובן לא ענין של מה בכך...
כלומר שיש מה לראות גם כשזה מקופל וסגור-מחוץ לכריכה.
וגם כשהיא נפתחת- מבפנים.
הרעיון הזה מזכיר לי מכתביות אמריקאיות מפוארות מלפני 30 שנה...
בכל אופן בהצלחה!

• הוסף לסימניות
כן, תוודה - חשבתי על זה אבל קצת נבהלתי מהתכנון... :0)
(למה לפני 30 שנה? עד היום זה הולך..)

• הוסף לסימניות
יש ספר בשם "1000 גרפיקס אלמנטס" הציגו אותו בתערוכה של מנטור
יש שם כל מיני דברים חמודים, אפשר לנסות לקבל משם השראה.
תפני במייל אתן לך יותר פרטים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה