דרוש מידע רעיון להכין לבעל לכבוד תחילת הזמן

• הוסף לסימניות
אני מחפשת רעיונות של מה אפשר לעשות / לתת לבעל לכבוד תחילת הזמן.
אשמח לרעיונות.

• הוסף לסימניות
מאיפה משיגים כזה?
אני קניתי בחזון איש פינת רבי עקיבא בבני ברק. יש שם חנות של מתנות, לא זוכרת את השם שלה
קניתי את זה לפני תחילת זמן אלול, אני לא יודעת אם עדיין יש עכשיו אבל מאמינה שכן

• הוסף לסימניות
אני קניתי פעם פסק זמן וכתבתי בפתק איחולים שקשורים לזמן כמו שיהיה לך זמן מוצלח וכו'

• הוסף לסימניות
אני קניתי בחזון איש פינת רבי עקיבא בבני ברק. יש שם חנות של מתנות, לא זוכרת את השם שלה
קניתי את זה לפני תחילת זמן אלול, אני לא יודעת אם עדיין יש עכשיו אבל מאמינה שכן
לתשומת לב: החנות היא ברש''י פינת ר' עקיבא! ולא בחזו''א.
ויש שם עוד הההמון רעיונות יפים וסטים מהממים לבעל, אברך, בחור ישיבה, וכד' שמתחיל את הזמן!

• הוסף לסימניות
עט עם חריטה. יש ספר של חידושי תורה ריק שבו הוא כותב את החידושים שלו זה מגיע עם כמה כריכות יפות יש פשוטות ויש יקרות. אפשרי גם לחרות את השם שלו על הספר כמו בסידורים... ולדעתי מכתב קטן שמתמקד כמה את שמחה בתורה שלו וכמה הערכה יש לך להקרבה הזו

• הוסף לסימניות
זה מגיע לבית?
הם אמינים?
זה קובץ להדפסה ואת אמורה להדפיס לבד בבית או בדפוס

אני קניתי את השוברים וזה היה ממש מוצלח
(הזמנתי ליום הולדת של בעלי אבל אולי יתאים גם לתחילת זמן)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה