efratrutti
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
להורים יש חתונת הכסף ולכן תנו בבקשה רעיונות למסיבת הפתעה-דחוף!!!!!!!!!!!!
את יכולה להביא לי את המספר של המקום שהייתם בו להמליץ לי עם זה מקום טוב? תודהאנחנו עשינו סרט שלם של כשעה על הווי הבית חילקנו את זה לחוויות בסלון,במטבח-ערב פסח וכו',בחדר ילדים-עשינו גם את תאריכי הולדת הילדים וסבתא שלי דברה ברקע זה היה מדהים!, ובמרפסת שזה היה כמובן יציאות וטיולים זוהי עבודה של חודשים שלמים לגבש רעיון להתחיל לסרוק תמונות וכו'....
הדבר המדהים ביותר שההורים שלי עד היום לא שוכחים היה שבסוף הסרט כמובן כהשלמה להכל
הסרטנו כל ילד במשפחה מגדול ועד קטן(לא היו לנו נשואים עדיין)וכל אחד אמר איזה דבר הוא לוקח מהבית, מה הוא רוצה שיהיה בבית שלו כמו בבית של ההורים וזה היה מדהיםםםםםםםםםם כולם מהאח הגדול עד האחות בת הארבע שאמרה מעצמה אמרו דברים ברמה ועם טעם אין כמו המתנה הזו להורים!זה נחת אמיתי!
כמובן שאת הסרט מקרינים על הקיר בעזרת מקרן זה משהו אחר לגמרי מאיזה מסך קטן שכולם נדחסים לראות.....
המסיבה היתה ביום חמישי וביום שישי הודענו להורים בהפתעה שנוסעים לשבת לבית חלקיה אנחנו משפחה שלא נוסעת הרבה וזה היה מוצלח ביותר
מקווה שעזרתי קצת...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים