שוק ההון רעיון להשקעה טובה ל20,000

• הוסף לסימניות
שלום וברכה אני לא מבין גדול בנושא של שוק ההון אבל אני פתחתי לפני כמה חודשים חשבון באקסלנס הכנסתי שמה 20000 ש''ח בנאסד''ק ובחודשים האלו זה עלה בגג 400 ש''ח וגם כמובן היה ירידות חוץ מהעלייה הדרסטית שלפני כמה שבועות בעליית טראמפ לנשיאות אבל עכשיו זה לא מפסיק לרדת גם קצת לעלות מי שיכול לעזור לי בזה אולי יש מקומות יותר טובים מנאסד''ק להשקיע וכו'

• הוסף לסימניות
שלום וברכה אני לא מבין גדול בנושא של שוק ההון אבל אני פתחתי לפני כמה חודשים חשבון באקסלנס הכנסתי שמה 20000 ש''ח בנאסד''ק ובחודשים האלו זה עלה בגג 400 ש''ח וגם כמובן היה ירידות חוץ מהעלייה הדרסטית שלפני כמה שבועות בעליית טראמפ לנשיאות אבל עכשיו זה לא מפסיק לרדת גם קצת לעלות מי שיכול לעזור לי בזה אולי יש מקומות יותר טובים מנאסד''ק להשקיע וכו'
נראה לי שיש לך טעות במבט על השוק.
תקרא את האשכול הזה

• הוסף לסימניות
אני כבר שמתי את זה כמה פעמים מחכה למומחים שיביעו דעה

• הוסף לסימניות
אם אתה רוצה תשואה מיידית על הכסף
ההמלצה שלי לך לשטוף מדרגות או תהיה שליח פיצה בסוף היום תקבל כסף על בטוח
בשוק ההון זה קצת הרבה אחרת בפרט למשקיע פאסיבי
לא נכנסת לנאסדק אחרי ירידות מטורפות שאתה צריך לצפות לתשואה מיידית
להיפך נכנסת כמעט בשיא ובמצב כזה צריך המון סבלנות
אני לא יודע מה יהיה מחר או עוד שבועיים אבל בן אדם שנכנס כמעט בשיא צריך לצפות אולי לירידות
השאר תקרא בכל הקישורים למאמרים לעיל

• הוסף לסימניות
תודה על התשובות לא שאלתי את השאלה שלי טוב במילים אחרים אני רוצה לדעת איפה אני יכול להתלמד טוב אם זה בקורסים או בהרצאות שיש לזה את הנושא של איך לסחור וללמוד על שוק ההון יש לי חשבון באקסלנס ואני כמעט לא מבין כלום מה קורה שמה כל יום

• הוסף לסימניות
תודה על התשובות לא שאלתי את השאלה שלי טוב במילים אחרים אני רוצה לדעת איפה אני יכול להתלמד טוב אם זה בקורסים או בהרצאות שיש לזה את הנושא של איך לסחור וללמוד על שוק ההון יש לי חשבון באקסלנס ואני כמעט לא מבין כלום מה קורה שמה כל יום
יש ל @השקעות R הון תבדוק באתר שלו.

• הוסף לסימניות
נאסדק זו השקעה לטווח ארוך. "בערך" שמים את הכסף ובאים אחרי 10 שנים לבקר - ומהפורום הבנתי שהוא מסוכן יותר מסנופי

כל סכום השקעה, אני חושבת שעדיף לחלק לכמה קרנות מחקות מדד, נניח סנופי, עולמי ונסדק ולא את הכל באחד מהם.

באופן כללי השקעות מהירות פחות מומלצות כאן בפורום..
ואולי הדבר היחיד שמותר להמליץ עליו זה לקרא את האשכולות למתחילים לפי סדר לאט לאט ועדיף יותר מפעם אחת, ורק אחכ להתחיל להשקיע (בינתיים אפשר לשמור את הכסף בקרן כספית)

• הוסף לסימניות
חחח משפט חזק ביותר
הוא לא מדויק
צריך לוודא שיש בחשבון מספיק לדמי ניהול ושהחשבון לא נכנס להגדרת פלת(לא יודעת אם זה רק בבנקים או גם בברוקרים אחרים) ואז הופך להיות תחת רגולציה של בנק ישראל. .
יש גם את הקרן עצמה והכשרות שלה שאין לי מושג איזה שינויים עוד יכולים להתרחש...

• הוסף לסימניות
כל סכום השקעה, אני חושבת שעדיף לחלק לכמה קרנות מחקות מדד, נניח סנופי, עולמי ונסדק ולא את הכל באחד מהם.
רק לשים לב שהסנופי מרכיב כ60%-70% מהמדד העולמי
וגם הנאסדאק מרכיב חלק משמעותי מהסנופי (נראה לי כ-50%)
ולכן מי שרוצה לחלק בין מדדים שונים, הייתי מציע לשלב מדדים שונים
ולא מדדים שהם כמעט אותו דבר שאם אחד מהם יורד, כולם יורדים בהתאם

• הוסף לסימניות
בגדול
חשבון בנק שלא נעשו בו פעילויות ביוזמת לקוח במשך עשרה חודשים מוגדר פלת, הבנק לא יכול להשאיר את הכסף בעוש והוא חייב להשקיע אותו בפיקדון עם ריבית ממוצעת כלשהי
בתיק ניע אסור לגעת, השאלה היא מה לגבי עמלות...
אם העוש נכנס למינוס בשל עמלות, הריבית על המינוס הזה יכולה להיות גבוהה מאוד.

החשבון הזה עובר לדיווח לבנק ישראל.
אחרי עשור זה עובר לאפוטרופוס. אין לי מושג מה קורה עם הכסף בפועל. אולי אפשר למצא עליו מידע בהר הכסף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה