עזרה רעיון לחלק באות ש'

• הוסף לסימניות
צריכה רעיון לפרס או ממתק שהבת שלי תחלק בגן באות ש' (עם נקודה בצד שמאל)

• הוסף לסימניות
ממתק שומשום

• הוסף לסימניות
שרוך+חרוזים

• הוסף לסימניות
שרשרת מחרוזים שהבנות יכינו

• הוסף לסימניות
שערות סבתא
שומשום אפשר גם עוגיות שומשום

אם הם בשלב למידת צלילי האותיות בגן,
הרי שהרעיון הוא התאמה פונולוגית (שמיעתית)
ולאו דווקא איות תקין.
ולכן כל אלו שמתחילים בס' יכולים גם להתאים..
סופלה, סוכריות, סלסולים וכדו'

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
שקית שתיה (יש עדיין דבר כזה?)

• הוסף לסימניות
שקית שוקו

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לי תמיד האשכולות האלו מזכירים מקרה מאד עצוב ומזעזע...:(

סיפור שאני מכירה מקרוב על תינוק בן שנה ורבע שנחנק למוות אחרי שאחותו חזרה מהגן עם גו'לה שחברה חילקה לכבוד האות ג'.
אני לא נכנסת לאיך זה קרה וכו' וכו'.
רק תזהרו במה שאתם שולחים לגן, להרבה ילדות יש אחים קטנים שיהיו בריאים עד 120!

• הוסף לסימניות
סוכריות ג'לי שמחות של חברת מיה.

• הוסף לסימניות
הייתי ממליצה לנסות ללכת להכל בשקל ולראות אם יש פרס באות ש' וכנ"ל גם לחנות ממתקים או לסופר.
לפעמים כשרואים מקרוב זה פותח את הראש לרעיונות מקסימים שאפילו לא חשבתם עליהם.
בהצלחה ותיהנו! חוויה מאתגרת!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה