רעיון לטיול לכתות ביסודי

• פותח הנושא ov
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
איפה אפשר לקחת בנות בכתות ב' ג' ד' לטיול שנתי,
עדיף סגנון של סיור עם מסר...)

תודה!

• הוסף לסימניות
הו, אני חייבת!

כשהייתי בכיתה ב' לקחו אותנו לטיול לבתי חרושת שונים. זה הטיול שנחרט בזכרוני יותר מכל: היינו בדפרון, במפעל לגלידות ולקרטיבים, במפעל לשוקולד ולסוכריות, בבמבה וכנראה היו עוד כמה, אבל אלו זכורים לי ממש.

המסר? בעולם האינסטנט שלנו חשוב מאוד להפנים את הרעיון של תהליכים. חשוב לחיים תקינים ויותר מכך לעבודת ה' אמיתית.

• הוסף לסימניות
איזה עוד מפעלים בתי חרושת אפשר לבקר?

• הוסף לסימניות
יש את הבית של במבה בחולון- מוצלח מאד והילדות נהנות עד השמיים. אצלינו שילבו את זה יחד עם גני יהושוע והיה מדהים.

יש את תנובה (רחובות אם איני טועה) לכיתות ד' שזה מקסים כי הן לומדות על החלב- וגם את זה אפשר לשלב עם איזה פארק יפה.

יש את המפעל של קוקה קולה. (ב"ב)

יש את "מאחורי הדבש"- ביד מרדכי כמדומני.

יש את "כיף דרום" בישוב "בני דרום"- טרמפולינות, מתקנים, אפית פיתות וכו'.... ויש שם גם בריכה-אצלינו לוקחים לשם את כיתות א'. אבל כל שאר בתי הספר שנמצאים איתנו שם כל שנה מדובר בכיתות ב'/ג'/ד' ואפילו פעם פגשנו שם בי"ס שהוציא לשם את כיתות ה' שלו. נראה לי אנחנו היחידים שלוקחים לשם את א'. מה גם שאפשר לבחור באיזה פעילויות משתתפים וזה יותאם לרמה.

יש את ה"מיני לונה פארק" של חפץ חיים שהן גם מאד אוהבות ומשם אפשר להמשיך לרפת/ לדיר וכד'...

זכור לי פעם גם שלקחו אותנו למקום שמראים בו את כל הל"ט אבות מלאכה- גם כיתות נמוכות יהנו (לראות חליבה, להכין פיתות וכו'...) אבל הגדולות גם יבינו ויחברו לחומר הנלמד אז אולי כן כדאי להשאיר לגיל מאוחר יותר.

את כיתות ג' אצלינו אנחנו לוקחים לאיזה פארק ענק במרכז שיש בו שטח ענק של מתקנים ואפשר ללכת לשם כמה שעות טובות כשכל פעם נודדים לחלק אחר של הגינה (הוא באמת גדול). ויש שם גם פינת חי - אם תרצי אברר את השם.
ומשם הולכים לשייט ביפו.

אם אזכר בדברים נוספים, אכתוב לך.

בהצלחה ובהנאה רבה!

• הוסף לסימניות
מאחורי הדבש זה נראה לי בכפר חב"ד מקום מקסים
מומלץ מאוד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י TK;777572:
מאחורי הדבש זה נראה לי בכפר חב"ד מקום מקסים
מומלץ מאוד

אה, טוב את מאחורי הדבש אני מכירה מאז שאני הייתי בב' יסודי אז נראה לי שהטעות נסלחת. לא? :eek::p

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לשם שינוי;777577:
אה, טוב את מאחורי הדבש אני מכירה מאז שאני הייתי בב' יסודי אז נראה לי שהטעות נסלחת. לא? :eek::p
זה בסדר סלחתי:p

• הוסף לסימניות
אז ככה:
במבה אסם, קוקה קולה, שטראוס, תנובה, מאחורי הדבש, מגדים,
לא רלוונטיים, או שכבר לקחו אותם למקומות האלה, או שזה לא רלוונטי מבחינת התוכן,
מה עוד יש להציע?
בני דרום מתאים לגיל הזה? (כתות ב' ג' ד')

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ov;777583:
בני דרום מתאים לגיל הזה? (כתות ב' ג' ד')

נראה לי שעניתי על זה פה:
נכתב ע"י לשם שינוי;777569:
יש את "כיף דרום" בישוב "בני דרום"- טרמפולינות, מתקנים, אפית פיתות וכו'.... ויש שם גם בריכה-אצלינו לוקחים לשם את כיתות א'. אבל כל שאר בתי הספר שנמצאים איתנו שם כל שנה מדובר בכיתות ב'/ג'/ד' ואפילו פעם פגשנו שם בי"ס שהוציא לשם את כיתות ה' שלו. נראה לי אנחנו היחידים שלוקחים לשם את א'. מה גם שאפשר לבחור באיזה פעילויות משתתפים וזה יותאם לרמה.

ואין אפשרות לענות משהו יותר מוחלט מזה כי זה תלוי ברמת הטיולים הכללית הנהוגה בבית ספרכם.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
תבררי על טבעול נראה לי גם עושים סיורים אין לי מושג איפה ממוקמים. בכל מקרה חברת החשמל היינו לפני שנים והיה מיוחד. היינו גם בדפרון וגם בטמפו (פפסי) מדובר על לפני 16 שנה ויותר אז קחי בחשבון...

• הוסף לסימניות
תודה, ננסה לברר את זה,

• הוסף לסימניות
אולי לא לב' ג' אבל לד' ה' וודאי יכול להתאים - גן המדע במכון ויצמן ברחובות. מקסים מקסים ולימודי מאד

חני

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה