רעיון ליומולדת 18

• פותח הנושא ov
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אחרי חיפוש מצאתי כמה דברים יפים, אבל עדיין לא מספק.......
היום הולדת בשבת...!

יאלההה תפגיזו... :)

• הוסף לסימניות
צלחת זכוכית ועליה כתוב בטוליפ: "שתשבר בקרוב..."

• הוסף לסימניות
עציץ קטן עד שיביא החתן...
ועוד משהו,
לקנות זוג של משהו- גרבייים צבעוניות, crocks, וכו' ולשלוח אחד מעוצב ולכתוב:" כשיבוא הבן זוג , תקבלי את הזוג" ולוורט שולחים לה את השני...
:)

• הוסף לסימניות
צלחת וכרטיסית נוער, וכותבים לה שאת שתיהם תזרוק ביחד...

• הוסף לסימניות
צלחת לשבירה בארוסין - "הגעת לגיל שאפשר להתחיל"..

• הוסף לסימניות
פעם(לפני מליון שניה בערך...|) הכנתי לחברה שהיתה בת 18 עוגת כלה- עם כיתוב "בת 18 לחופה"
מכינים כמה שכבות של עוגה עם מלא קצפת וזה החלק התחתון של השמלה, תוקעים באמצע בובת ברבי עם חולצה לבנה ומוסיפים טול מאחורה
זה יוצא מהמם

• הוסף לסימניות
מי אמר שהיא רוצה כבר בגיל 18 להתחתן??
אי אפשר להתייחס ליומולדת בלי חתן\כלה\צלחת וכדו'...?:)

• הוסף לסימניות
מראה- מתחילים לראות אותך.
אוזניות או רמקולים-אפשר להתחיל לשמוע.
זר מרשמלו קטנים וזר ממרשמלו ארוכים- זר הקטן גדול יהיה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;1029872:
מי אמר שהיא רוצה כבר בגיל 18 להתחתן??
אי אפשר להתייחס ליומולדת בלי חתן\כלה\צלחת וכדו'...?:)

לפני השיטה שלך, אין שום הבדל בין היום הולדת של גיל 15 ליום הולדת של גיל 18.
ועל פי פרקי אבות, זה המאפיין של גיל 18, גם אם במציאות זה יהיה בתכנון שלה רק עוד כמה שנים.

• הוסף לסימניות
לקנות מהדק ועליו לחרוט: הגיע הזמן ללחוץ על השדכן

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי הודעת אירוסין דמה, בצד שלי היה כתוב אותי על כל פרטי, בצד ימין סימן שאלה ולמטה מאורסים, במקום תאריך - בן י"ח לחופה בתוך מסגרת זכוכית, והיה כתוב במקרה חרום יש לשבור את הזכוכית.
אגב, כשהתארסתי קיבלתי אותה מסגרת עם המודעה האמיתית, והחברות שלי נתנו ניפוץ לזכוכית של הודעת הדמה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שולה;1029918:
ועל פי פרקי אבות, זה המאפיין של גיל 18, גם אם במציאות זה יהיה בתכנון שלה רק עוד כמה שנים.

אם יישמו את מסקנות ועדת פרי, כל המתנות האלה יתאימו לגיל 15...:cool:
אם זה בכלל חוקי...;)

• הוסף לסימניות
וואו. אני במקום בת ה-18 הייתי חוטפת התקף לב קל עד דכאון כבד. הלחצתן.
(ולא שלא התחתנתי בעודי בת 18...)

• הוסף לסימניות
לא יודעת בנות כמה אתן פה.... אבל כנראה התרחקתן הרבה מהגיל הזה.....
אני עוד זוכרת איך זה להיות בת 18. אל תפחידו אותה!!! מה נראה לכן, שזה לא מפחיד אותה לגדול?
אל תזכירו לה שאו טו טו היא אמורה להתארס... באמת!!
תקנו לה משהו במתאים לבחורה בת 18. נכון, זה יכול להתאים גם ל 17 וגם ל-19... אז מה?
את המתנות ה"נחמדות" שהעלו פה... תשמרו לפעם אחרת. אולי ל1 באפריל....

• הוסף לסימניות
מענין, כל התגובות האלו, אבל למה כשאני הייתי בת 18 (לפני יובלות...:D) לא הייתי בלחץ? ומה שנתנו וניסו להלחיץ לא הצליח? אה למה? והתארסתי בסוף... כשהייתי בת 18 ו4 חודשים. אולי כי חשבתי שעד גיל 20 זה עוד לא מלחיץ? אולי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שולה;1029918:
אויש, באמת.
בן 18 לחופה. בנות התחתנו מוקדם יותר. אולי באמת את כל ההצעות האלו אפשר ליישם ביומולדת של גיל 12.

• הוסף לסימניות
הגזמתן... היום להיות בת 18 זה לגמור י"ב ולחשוב איך מתקדמים הלאה,
איזה מגמה לבחור ועם איזה חברות יהיו בכיתה.
שידוכים????
אולי אצל החסידים זה עדין כך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שולה;1029918:

כיום כן.. כשרואים כמה הבחורות\בחורים לא בשלים בגיל הזה להתחתן וכשרואים כמה גרושים יש בימינו , מבינים שהגיל מוקדם מידי, תנו להם לגדול ולבנות את עצמם קצת.. חבל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה