מספר טלפון?יש בריכה מקסימה להשכרה לזוגות במושב תעוז
רבע שעה מבית שמש
מספר טלפון?
מאוד נחמד, מתאים מאוד ליציאה עם ילדים, פחות ל"יציאה זוגית"הייתי שבוע שעבר עם גיסתי מבית שמש בפארק החדש ברמה ג'
מדהים ממש!
ומאד מאד נגיש.
עלות את יודעת?אחפש לך
נזכרתי שיש לי תמונה משם
יש שם גם מקום למנגל ומקרר עם דברים מפנקים [בתשלום נוסף] - שתיה, ארטיקים, בירות...
אני גם אשמח לטלפוןאחפש לך
נזכרתי שיש לי תמונה משם
יש שם גם מקום למנגל ומקרר עם דברים מפנקים [בתשלום נוסף] - שתיה, ארטיקים, בירות...
125 לשעהעלות את יודעת?
אחפש לך
נזכרתי שיש לי תמונה משם
לפי שעהמשכירים לפי שעה?
אפשר זוגי?
זה נראה לא ממש אטום... לבחוץלפי שעה
בד"כ לא לוקחים פחות משעתיים.
ברור זוגי![]()
א. הגדר אלכסונית ככה שמי שבפנים רואה את מי שבחוץ ולא להפךזה נראה לא ממש אטום... לבחוץ
מה זה הפארק הזה? מה יש שם? איך מגיעים אליו?הייתי שבוע שעבר עם גיסתי מבית שמש בפארק החדש ברמה ג'
מדהים ממש!
ומאד מאד נגיש.
התחנה אחרונה של קו 16מה זה הפארק הזה? מה יש שם? איך מגיעים אליו?
זה פארק שמשרד השיכון בנה,מה זה הפארק הזה? מה יש שם? איך מגיעים אליו?
אולי למישהו יש את הטלפון שלהם?!יש בריכה מקסימה להשכרה במושב תעוז
רבע שעה מבית שמש
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים