כללי רעיון ללוגו לפעילות שנתית בבית ספר בשם 'אך טוב'

• הוסף לסימניות
ביקשו לי לעצב לוגו לנושא השנתי בפעילות חברתית בבית ספר, הנושא 'אך טוב', הרעיון של זה - שכל אחד מחפש את הטוב, ובכל אחד יש דברים טובים בפנים.
הלוגו אמור להיות משהו רוחני, שמיימי, ערטילאי - כמו שהגדירו לי.
כרגע אין לי שום רעיון, אשמח מאוד אם תהיה כאן מישהי שתבוא לה רעיון בקלות, ותסכים לייעץ לי.

תודה

• הוסף לסימניות
איזו הגדרה מצחיקה של הלקוח - "לוגו ערטילאי".
אם הייתי חושבת שיש ללקוח חוש הומור, הייתי שולחת לו קובץ ריק...

וברצינות, אין דבר כזה לוגו ערטילאי, לוגו זה בדיוק ההפך מערטילאי - הוא צריך להיות כמה שיותר חד, ברור ותקשורתי.

במקרה שלך ובהתחשב בכך שזה מיועד לפעילות בית ספרית ולא אמור להיות משהו מתוחכם/אינטליגנטי במיוחד, הייתי הולכת על הקלישאה הרגילה של צלליות אנשים מחזיקות ידיים ומשתלבות ליצירת צורת לב, או פרח וכד'.

• הוסף לסימניות
שום חוש הומור, אבל הרבה רחפנות, ובסוף הלוגו אמור למצוא חן בעיני מבקשת העבודה.

בכל אופן אהבתי את הרעיון, אתחיל אולי לבצע את זה ונראה מה הלאה.

ואולי יש לעוד מישהו איזה רעיון?

• הוסף לסימניות
התחלתי לעשות משהו, אני ממש לא מרוצה אבל אשמח לשמוע מה יש לכם להגיד.

קבצים מצורפים

• ללא שם-2.jpg
    KB 573.5 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
עשיתי עוד משהו.

קבצים מצורפים

• ללא שם-3.jpg
    KB 582 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
אני לא רואה את הקבצים שצירפת, אבל בכיוון של הלב אולי לעושת לב עם חיוך בפנים, או ילדה שמצויר עליה לב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה