כללי רעיון למזכרת לחברות לעבודה

• הוסף לסימניות
אני צריכה רעיון שאני יוכל לעצב יפה ואישי לחברות לעבודה- אני עוזבת מקום שעבדתי בו שנתיים וחצי וחשוב לי לחלק לחברות ולעובדים משהו קטן ואישי מעוצב ממני.

חשבתי על רעיון של קופסא לדפי ממו (זה משרד) אבל אין לי רעיון מה לכתוב על זה
וגם נראה לי הרבה עבודה לשבת לחתוך ולחבר (אזור 20- 30 יחידות)

מצד שני אני עוזבת לפני פורים אולי איזה משלוח מנות קטן עם רעיון

אולי תוכלו לעזור לי עם רעיונות יפים ולא ממש יקרים?
(מסר שחשוב לי להעביר בעקיפין או בישיר- שלא ישכחו לעדכן אותי בשמחות שלהם)

• הוסף לסימניות
תסתכלי באתר של שלמה בן קיקי
יש להם כל מיני שטנצים מוכנים מאד חמודים,
על השטנצים שלהם המוכנים ניתן להדפיס בגרפציק בירושלים בבודדים
התוצאה מרשימה מאד! לך נותר רק לקפל.

• הוסף לסימניות
איזה רעיון יש לכם למשהו שאפשר לתלות עליו משימות דחופות?

• הוסף לסימניות
הייתי חושבת על משהו שיזכיר להם אותך אתן לך דוגמא למשל אני בעבודה נהגתי לאכול יוגורט מסוים אז הייתי אוספת את הקופסאות ועושה מזה עציץ חמוד לכל אחד על המדף ועל העטיפה בתור גרפיקאית תעשי משהו חמוד

• הוסף לסימניות
אוי ואבוי אני צמחונית וכולם יורדים עלי..
אולי אני אחלק חסה???

מה יזכיר להם אותי? אני ממש לא יודעת...

• הוסף לסימניות
ספל לקפה, פד לעכבר, לוח מחיק (דף עם לימנציה) שומר מסך...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה