כללי רעיון למזכרת לשבת חתן.

• הוסף לסימניות
בשעטו"מ גיסי מתברמץ, אז במקום מסיבת בר מצווה באולם, עושים שבת חתן ע-נ-ק-י-ת. עכשיו צריכה רעיונות למזכרת.. חשבנו על כיוון של סדר הבדלה.
אני מחפשת משהו שאנשים ישתמשו בו, לא שיגידו 'איזה יופי' ויזרקו אח"כ לפח.
משהו בכיוון של מיני בשמים שאליהם מוצמד סדר הבדלה מעוצב.
שאנשים יוציאו את זה מהויטרינה כל מוצ"ש ;)

יש רעיונות?

• הוסף לסימניות
אכן רעיון לעשות סדר הבדלה, פעם היה לי רעיון ולא הספקתי להשתמש בו אז אולי נלווה לך אותו..
לעשות על דף צר וארוך כרומו קשיח מעט ומבריק סדר הבדלה יפה ולעשות למעלה 2 חורים לקשור שם בסרט רפיה או סרט משי וכו' מקל של קינמון כבשמים. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אפשר מפית להבדלה עם למינציה קשיחה

• הוסף לסימניות
לא צריך לעבוד קשה מדי
לכי ל'מלכות וקסברגר' יש שם דברים מהממים של הבדלה.. ושאר דבים יפיייים!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י peermo;275909:
לא צריך לעבוד קשה מדי
לכי ל'מלכות וקסברגר' יש שם דברים מהממים של הבדלה.. ושאר דבים יפיייים!!

בשביל מה יש לחמותי כלה גרפיקאית?! :confused::rolleyes:;):eek::cool:
אולי לא ברמה של וקסברגר, אבל אלו התפקידים שלי במשפחה..

וכמובן, אל תשכח את הצד הכספי שבעניין..

• הוסף לסימניות
אז שיהיה בהצלחה.... ובקלות..
תיקון טעות תשכחי... ולא תשכח...(((:rolleyes:

• הוסף לסימניות
קבלתי לאחרונה בבר מצווה תחתית קשיחה לעשות עליה את ההבדלה.עשוי מכמו שעוונית. מודפס על זה תפילה למוצ"ש. אולי גם ההבדלה. והקדשה מהבר מצוה. יפה . שימושי מאד. נראה לי גם זול.

• הוסף לסימניות
אפשר גם ללכת על רעיון שונה.
לא בשמים למוצ"ש אלא משהו לכניסת השבת.
עשינו פעם קופסת גפרורים גדולה עטופה בנייר זהב ועליו ברכה להדלקת הנרות (לכל משפחה )ומאחורה כותבים את המזכרת מהשבת... וליד שני נרוניות והיה פשוט מוצלח!
החסרון הוא העלות הגבוהה של הגפרורים...

• הוסף לסימניות
הייתי אצל משפחה שהיה אצלם משהו ממש חמוד-
לוקחים פקק של בקבוק, משפריצים עליו צבע זהב,
ממלאים ב"ציפורן" ריחנית,
לוקחים רשת צפופה גזורה לגודל, בא נאמר 7X7 או 10X10 ס"מ בערך,
ועוטפים כל פקק מלא כזה ברשת,
מדפיסים תפילה למצואי שבת (אם זה מה שהיה שם, לא זוכרת מה היה בדיוק) כך שגודל כל כרטיס יהיה בערך 3X3 ס"מ, על נייר בז יפה.
עושים חור עם מחורר בצד העליון של כל כרטיס,
משחילים חוט חום עבה גס כזה, יודע למה אני מתכוונת? הוא נראה משהו טבעי כזה, והריח שלו לא הכי סימפטי,
ומשחילים עליו כמה חרוזים יפים למשל גוונים חום כתום ירוק,
וקושרים את החבילה של הרשת עם הפקק בחוט שאליו קשור הכרטיס עם הברכה,
ואפשר לייצר הרבה כאלה. זה הרבה עבודה אבל... אבל ממש חמוד. נורא התלהבתי כשראיתי את זה,
אה וכמובן רושמים בכרטיס "מזכרת משבת חתן.. "

• הוסף לסימניות
מה זה רשת צפופה? ולא הבנתי באיזה אופן עוטפים את הפקק ומחברים לחוט..

• הוסף לסימניות
אילה יש לך אפשרות לעלות תמונה?

• הוסף לסימניות
אוף הלואי שהיה לי. אני יכולה לצייר משהו פחות או יותר.
רשת צפופה- כמו הרשת ששמית בה מטבעות שוקולד, אבל יותר צפוף מזה.(נראה לי שבאופן המסורתי היו שמים את ה..שקדים מצופים לחתונות בזה.. איך קוראים לזה?)
נראה לי שאפשר להשיג בחנויות לגנים את הרשת.

אולי אשאל את המשפחה שאצלם ראיתי את זה.הלואי שהייתי מוצאת את הנוסח שכתוב שם, היה לי אותו, משהו מאד חמוד. (עברתי דירה לאחרונה וכל מה שהייתי רוצה למצוא אין סיכוי שאמצא.)
אכפת לך אם אשאל ביום ראשון, זה בסדר?

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 695.8 · צפיות: 39

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה