התייעצות רעיון למחויבות עצמית ללמוד הדף מידי יום ביומו | לכבוד מחזור י"ד בדף היומי

• הוסף לסימניות
אני מעלה רעיון בלי הצעת ביצוע, אמתין לחברים דבאתרא הדין להעלאת רעיונות ביצוע, אם יש.

שיעשו איזה דף הצבעה ציבורי, שפתוח לצפייה לכולם, וכל אחד יסמן כל יום אם למד את הדף, פשוטו כמשמעו. וכל אחד יוכל לראות מי למד כל יום, ומי החסיר באיזה יום...

מצד אחד זה אונונימי כי כל אחד יש לי ניק שלא מכירים אותו (או יכול ליצור חדש לצורך הענין), ומצד שני, גם אם לא מכירים אותך אישית, אבל מכירים אותך בפורום בתדמית כל שהיא... וכל אחד ירצה להיראות עקבי, וליצור רושם טוב, וכך זה ייצר מצב ושיעבוד כל שהוא להתאמץ.

זה יכול להיות אולי איזה קובץ אקסל שיטס מתקדם, או לא יודע מה...

• הוסף לסימניות
זה יכול להיות אולי איזה קובץ אקסל שיטס מתקדם, או לא יודע מה...
בקובץ אקסל שיטס לא נראה רלוונטי משום שכל אחד יכול לשנות לשני
אולי באופן אחר....
בכל אופן זה רעיון מוצלח מאד

• הוסף לסימניות
בקובץ אקסל שיטס לא נראה רלוונטי משום שכל אחד יכול לשנות לשני
אולי באופן אחר....
בכל אופן זה רעיון מוצלח מאד
אולי יש אפשרות, שכל אחד מסמן בגליון משלו, שאין לאחר גישה, והנתונים מסתנכרנים לקובץ אקסל כללי, שעל אותו קובץ יש רק לאחד גישה.

• הוסף לסימניות
אולי יש אפשרות, שכל אחד מסמן בגליון משלו, שאין לאחר גישה, והנתונים מסתנכרנים לקובץ אקסל כללי, שעל אותו קובץ יש רק לאחד גישה.
חשבתי על זה זה קצת מסובך
אני אולי חשבתי על רעיון של טפסים
שלח לי את המייל שלך באישי אני יעשה לך דוגמא

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני בונה טבלה
מי שרוצה שאני ישים את שם המשתמש שלו יוכל לפנות אלי באישי
כל אחד יוכל לצפות בטבלה ומי שיהיה לו שם משתמש יוכל לערוך את השורה שלו.
כל יום שעובר השורה של היום הקודם נצבעת באדום אלא אם כן למדו אותה ואז היא ירוקה...
הנה קישור לטבלה אני באמצע לעבוד עליה...
תיכף היא תהיה פתוחה בנטפרי...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
טוב אז הכל מוכן
הנה קישור לטבלה היא פתוחה כבר בנטפרי,
מי שרוצה לקבל שם ואפשרות עריכה
מוזמן לפנות אלי באימייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
ויקבל אפשרות לעריכה על השם שלו

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אולי תשלח הודעה כל יום.
כך לא צריך לחפש ולפתוח כדי להגיע לקישור,
וגם יהיה תזכורת..
נראה לי שיש אפשרות לעשות בג' שיישלח אוטומטי כל יום בשעה מסויימת.

• הוסף לסימניות
אולי תשלח הודעה כל יום.
וגם יהיה תזכורת..
קיבלתם
עוד לא יודע איך אני יעשה את זה
אבל זה יהיה...
פתוח לעצות

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אולי תשלח הודעה כל יום.
וגם יהיה תזכורת..

אולי יותר טוב לעשות את זה דרך פתיחת כמו 'גוגל גרופ' רק למייל הזה, כך יהיה לך רשימת כל המצורפים, וכך יישארו המיילים של המצורפים חסויים.
נו, איפה הציבור??

• הוסף לסימניות
טוב אז הכל מוכן
הנה קישור לטבלה היא פתוחה כבר בנטפרי,
מי שרוצה לקבל שם ואפשרות עריכה
מוזמן לפנות אלי באימייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
ויקבל אפשרות לעריכה על השם שלו
וואוו... חזק ביותר!!!! לא מאמין!! אשריכם ישראל שאתם נתרמים בהתנדבות, ומרימים פרוייקטים לתועלת הציבור!!!

אני רואה שרק הניק שלי שכחתם להוסיף שם...

עכשיו צריך לפרסמו בכל מסגרות הדיגיטליות, כל אחד יגיד לשני חבירים אחרים, ויהיה תועלות גדולה לציבור.

• הוסף לסימניות
אולי לא עשינו מידי רעש,
כי תכלס' אנחנו עסוקות בלבצע...

מוזמנים להכנס לראות את הרעיון קורם עור וגידים
פה: https://www.prog.co.il/threads/דיזיין-ספרינט-דיגיטלי-כאן-בפורום.506086/
וגם פה:
https://www.prog.co.il/threads/כך-זה-נראה-מאחורי-הקלעים-האתגר-שלנו-מתקדם.508570/

:)
אנחנו כבר סיימנו... אולי לא כ"כ מקורי וחדיש ממה שאתם הולכים לעשות, אבל חושב שעמדנו יפה ביעד שהעלנו, אלפי תודות ל- @מאסטר באקסל שהתגייס ותוך כמה שעות העמיד לרשותינו פלטפורמה מוכנה ויפה ונגישה.
נשאר רק לצרף כמה שיותר חברים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שאלה לאלה המצטרפים:
הייתם מעדיפים לקצר השם שלכם, וזה לא יופיע השם המלא כמו שמופיע באתר, כמו בתמונה:
תצוגה של טבלת לימוד דף היומי.png

או שאתם מעדיפים, לתועלת כל הרעיון, שיופיע השם המלא שבאתר, ונצטרך להרחיב את תאי השם לגובה, והשם יופיע מלמעלה למטה, ואולי זה לא ייראה כ"כ יפה?

אתם מחליטים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה