עזרה רעיון למנה ראשונה פרווה מתאים גם לילדים

• הוסף לסימניות
אני מחפשת מה לעשות לליל שבועות מנה ראשונה בארוחה בשרית לא בלינצס למשל ולא בשרי
אשמח לרעינות

תודה !

• הוסף לסימניות
אורז עם ירקות
פשטידת תפוחים
בורקס תפוחי אדמה ביתי:
מתכון
בצק קניש:
2 כוסות קמח
1/2 כוס שמן
1/2 כוס מים רותחים
כפית מלח - לבצק מלוח
או 1 כפית סוכר - לבצק מתוק

בצק יחסית בריא וקל לעבודה, אפשר בכיף לעשות גם מקמח מלא
קרדיט למשהי שהעלתה פה בפרוג
נ.ב. עדיין לא ניסיתי..

• הוסף לסימניות
דגים
אפשר סלמון עם ירקות. מנה משביע בפני עצמה, או מושט.

• הוסף לסימניות
אני לא רוצה דגים ולא בלינצם
ליל חג אני עושה בשרי
אז יש מנה עיקרית בשר ותוספות אבל מה מנה ראשונה ????????

• הוסף לסימניות
פחזניות.
צנימים.
פשטידת בצל אישית
הכל עם רוטב של חזה עוף כבדים ופטריות.

• הוסף לסימניות
אני מחפשת מה לעשות לליל שבועות מנה ראשונה בארוחה בשרית לא בלינצס למשל ולא בשרי
אשמח לרעינות

תודה !
חמותי מכינה פירה, מערבבת אותו עם טיפה ביצים ומשטחת על נייר אפייה,ואז אופה כמה דקות עד שנהיה בסיס לרולדה.
על זה משטחת ירקות בסגנון לצ'ו (פטריות, פלפלים, בצל, שום וכו') שטוגנו לריכוך. מגלגלת ואז פורסת לפרוסות.
ומגישה עם רוטב חום/פטריות.

היא אפילו מקפיאה את זה ויוצא לא רע בכלל אחרי הקפאה, למרות שלא מקפיאים תפוחי אדמה...

• הוסף לסימניות
אני מכינה פילו ממולא בפטריות או בירקות מוקפצים.

• הוסף לסימניות
קעריות פילו
המילוי -כבד /כדורי בשר+אפונה ברוטב אדום/ טבעות נקניק ואפונה ותירס/ ירקות מגורדים /פירה ורוטב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה