רעיון למנת פתיחה חגיגית

• הוסף לסימניות
אני צריכה רעיון למנת פתיחה לשבע ברכות
משו שקשור לחורף אולי
אה, ושיכלול ירקות עליים סוג חסה ונבטים
למי יש רעיון מגניב?

• הוסף לסימניות
אני צריכה רעיון למנת פתיחה לשבע ברכות
משו שקשור לחורף אולי
אה, ושיכלול ירקות עליים סוג חסה ונבטים
למי יש רעיון מגניב?
אנחנו לקחנו כלי מחנות חד פעמית בצורת דלי ושמנו לכל אחד סלט אישי (חסה ,נבטי אלפלפא , עגבניה שרי, פטריות חיות) וכן תקענו טפטפת עם רוטב
וכן על כל צלחת קרסאון שוכב מבצק פריך ושושני טונה בצבעים (אדום - עם גמבה יש בשימורים , רגיל וכן ירוק - עם מלפפון חמוץ , אפשר גם עם חצילונים - יוצא סגלסל)
במידה ואני אמצא תמונה העלה לך

• הוסף לסימניות
אנחנו לקחנו כלי מחנות חד פעמית בצורת דלי ושמנו לכל אחד סלט אישי (חסה ,נבטי אלפלפא , עגבניה שרי, פטריות חיות) וכן תקענו טפטפת עם רוטב
וכן על כל צלחת קרסאון שוכב מבצק פריך ושושני טונה בצבעים (אדום - עם גמבה יש בשימורים , רגיל וכן ירוק - עם מלפפון חמוץ , אפשר גם עם חצילונים - יוצא סגלסל)
במידה ואני אמצא תמונה העלה לך
נשמע יפה וטעים.
אשמח לראות תמונה.
במיוחד מענין אותי שושני טונה - איך בדיוק?

• הוסף לסימניות
נשמע יפה וטעים.
אשמח לראות תמונה.
במיוחד מענין אותי שושני טונה - איך בדיוק?
טוחנים טונה ללא הנוזלים ביחד עם מיונז ומוסיפים את הירק בשביל הצבע
אח"כ מעבירים לשקית זילוף עם צנתר ומזלפים על הצלחת את השושנים
(היה לי טעות בהודעה הקודמת לא שמנו קרואסון אלא קונוס...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה