כללי רעיון למפיות?!

• הוסף לסימניות
בס"ד

אני מעצבת עטיפה למפיות חלקות..
למישו יש רעיון איזה רקע יכול להתאים? בעיקרון זה אמור לבלוט כי המפיות הם חלקות..

• הוסף לסימניות
אני בדעה שהגרפיקאי יחשוב לבד, זה בריא ומספק.
אבל נפל לי רעיון שחבל לפספס.
שירבטתי ברגע, צריך לחפש תמונה יפה של סכום ומפת שולחן. (סגול - מפית)

מפית בפעולה....

צפה בקובץ המצורף 34486

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 289.4 · צפיות: 5
  • הוסף לסימניות
בעיקרון יש לי כבר כמה סקיצות..(של פרחים)
אבל אני ינסה גם את זה..זה יכול להיות ממש יפה אם זה יהיה באמת סכו'ם אמיתי אבל זה לא יהיה בעיה להדפיס את זה?אם יש לי מגבלה ל 6 צבעים?

• הוסף לסימניות
אם 6 צבעים אז כדאי לעשות סכום ויקטורי ואני חושב שעוד יותר רעיון זה סכום מצויר (קליפארט), ובויקטורי יש שליטה במס' הצבעים.

• הוסף לסימניות
מאירק'ה - אהבתי.

• הוסף לסימניות
הרעיון חמוד אבל הבעיה שאני לא בטוחה שזה הכיוון של מה שהם רוצים..(אבל שיהיה לי עוד סקיצה:)

• הוסף לסימניות
אניי הייתי הולך על הרבה עיטורים לא ראיתי הרבה כאלה ולדעתי זה גם יפה

• הוסף לסימניות
בתכלס הרעיונות חמודים אבל לא משמשים אותי..מהסיבה שזה לא הכיוון איכשהוא הכיוון הוא פרחים גדולים ע"ג העטיפה
משו יותר עדין ואלגנטי, ומאיר מז'א הרבה עיטורים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה