פורים רעיון למשלוח מנות - הולנדית

• הוסף לסימניות
מחפשת דחוף רעיון יפה למשלוח מנות בהקשר לתחפושת הולנדית,
אשמח מאוד לרעיונות יפים....
מה מאפיין את הולנד חוץ מפרחים?
תודה רבה!
ופורים שמח :)

• הוסף לסימניות
כשהבת שלי התחפשה להולנדית, היא הביאה לחברות
סלסילה מקש עם ממתקים וכ', וחיפשנו בובה כזו עם 2 צמות
(יש מחזיקי מפתחות בהכל בשקל של בובה עם 2 צמות)

למשפחה- לא עשינו, אבל את יכולה לשלוח :
חלב בבקבוק (את יכולה לעשות תווית של הולנד עם צבעי הדגל + תחנה וכו')
וצנצנצת דגנים (גם תדפיסי תווית)
ופרחים (מסוג 'צבעוני')

• הוסף לסימניות
בהולנד
סתם אני צוחקת בדקת בחנויות של תחפושות?

• הוסף לסימניות
ולסגור עם סוגר מתכת ופרח טוליפ מפלסטיק.

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
אפשר לראות את התחפושת עצמה?

• הוסף לסימניות
אני הכנתי קופסת סלט מושקעת, עם 3 סוגי מטבלי גבינות ועל המכסים הדבקתי מדבקה של גבינת הולנד וכו' אה וצירפתי בייגלס ארוכים

• הוסף לסימניות
תודה רבה!

אם מעניין אותך יש לי כפכפים מעץ מקוריים מהולנד. אני חושבת שזה מידה 26-27.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה