נכתב ע"י דוד לוי;1220595:אפשר בקבוק יין טוב
עם כלי לקוביות קרח שמניחים בתוכו את הבקבוק ומגישים כך לשולחן
אפשר להוסיף גביעי קריסטל ושוקולד או פרלינים כמובן משובחים (שירגישו טוב בסביבה...)
וכמובן עיצוב מתאים שישדרג את זה מאוד
נכתב ע"י sm05276;1220607:אני מעדיף שלא לתת דברים מסויימים ככלים וכדו', כי דברים כאלו קיבל לרוב, ואין לו מה לעשות אתם, ע"כ חשבתי להשקיע בעיצוב, השאלה לאיזה סוג עיצוב ללכת (הבקבוק הוא כן רעיון טוב לשלבו בעיצוב, אמנם לא כלים).
בכ"א תודה
נכתב ע"י פרינטופ;1220613:עם עיצוב יש לו פחות מה לעשות, כמדומני.
נכתב ע"י sm05276;1220638:וכמה שהעיצוב יותר מושקע ומרשים, הרי"ז מראה יותר הוקרה והערכה.
נכתב ע"י אבש;1220672:??????????
ואני לתומי חשבתי שהוקרה והערכה מתבטאים בדרכים אחרות מאשר לשפוך כסף על עיצוב מרשים של בקבוק יין ובונבוניירות בדבק חם...
נכתב ע"י אבש;1220672:??????????
ואני לתומי חשבתי שהוקרה והערכה מתבטאים בדרכים אחרות מאשר לשפוך כסף על עיצוב מרשים של בקבוק יין ובונבוניירות בדבק חם...
נכתב ע"י תלמידים;1220781:איזה סכום אתה מתכוון להשקיע?
נכתב ע"י sm05276;1220787:בערך 600 ש"ח, ואם אצטרך להוסיף אוסיף, זה סכום מכל הכולל,
חשבתי לעשות ברכה על רקע תמונה של הכולל עם מסגרת + בקבוק יין יקר ומשובח + עיצובי פירות או שוקולד, משהו בסגנון
נכתב ע"י פרינטופ;1220793:זה יפה מאד.
חשבתי שכוונתך להשקיע יותר בעיצוב...
לגבי עיצוב פירות - לדעתי יש לבדוק אם הוא יהנה מזה. אם לא - הייתי מציעה לברר מה הוא צריך / רוצה ולקנות, או להביא ספר הלכה / לימוד טוב, או דבר מה למשפחתו.
הצלחה.
נכתב ע"י sm05276;1220801:זהו שביררתי אצל אחרים והבנתי שהוא נהנה מזה, ומאידך עם דברים מסוימים כהדוג' הנ"ל הוא לא נהנה כי כבר יש לו הכל, ואין משהו שהוא רוצה/צריך ואין לו,
ע"כ אכן צריך להשקיע בעיצוב.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים