פורים רעיון למשלוח מנות סקוטי

• הוסף לסימניות
אני מחפשת רעיון למשלוח מנות שקשור לסקוטי
חשבתי אולי סטוקים של נחת השאלה איך לבצע?
אולי יש לכם עוד רעיונות
תודה

• הוסף לסימניות
אפשר לעשות משלוח בצבעים של אדום צהוב - מקס סטוק, ולעצב את זה בהתאם....

• הוסף לסימניות
וואו רעיון של הסטוקים
חשבתי אולי בשקים מבד יוטה

• הוסף לסימניות
גם אני מחפשת רעיון בנושא, אשמח לשמוע עוד כיוונים

• הוסף לסימניות
אני גם רוצה לחפש לסקוטים, תגידו מאיפה יש לכם כובע לראש? לא הצלחתי למצוא..

• הוסף לסימניות
אני מחפשת רעיון למשלוח מנות שקשור לסקוטי
נראה לי שקצת התבלבלתם סקוטי הוא נכתב עם האות ט' לאחר לאחר הוו ואילו סטוקים זה עם ט' לפני הוו בקיצור שתי מילים שונות

• הוסף לסימניות
נראה לי שקצת התבלבלתם סקוטי הוא נכתב עם האות ט' לאחר לאחר הוו ואילו סטוקים זה עם ט' לפני הוו בקיצור שתי מילות שונות
למה נראה לך שהתבלבלתי?
זה מה ששוקו בשקית בקשה:
מה הבעיה בזה?
לדעתי זה ממש יפה.
זה מילים דומות, לא חייבים אותו דבר...

• הוסף לסימניות
אני גם רוצה לחפש לסקוטים, תגידו מאיפה יש לכם כובע לראש? לא הצלחתי למצוא..
כשאמא שלי היתה ילדה, לפני שנים רבות היא התחפשה לסקוטי.
הכובע היה עשוי מכובע עגול, שגזרו ממנו את השוליים, ובחלקו התחתון עטפו אותו בסרט סקוטי.
מצורפת תמונה:
1704979774405.png

• הוסף לסימניות
ביסקוטי זה ממש רעיון אפשר אולי להכין עוגה עם מסגרת של ביסקוטי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה