עזרה רעיון למשפט חזק למבצע תפילה

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל רעיונות למשפט חזק למבצע תפילה לבנות בסמינר.
המבצע הוא להתחיל להתפלל מיד בצלצול\כשהמורה מגיעה ולא לדבר לפני ובזמן התפילה.
המשפט אמור להיות כותרת לטבלת מעקב עצמית שהבנות מקבלות.
תודה מראש

• הוסף לסימניות
אני צריכה משפט שישכנע בנות בסמינר גדולות שמשום מה עדיין לא מבינות את חשיבות העניין וקשה עד כמעט בלתי ניתנות לשכנוע.
משפטים כגון:
בוקר טוב, התפללתי (?!)
(כמו בוקר טוה התעוררתי)
יעוררו בהן אסוציאציות למיניהן

• הוסף לסימניות
'ד' בוקר תשמע קולי, בוקר אערך לך ואצפה' (תהילים, ה, ד)
אפשר גם רק את החצי השני.

• הוסף לסימניות
להגיד לבנות שהם יחליטו מבצע לעשות והם יהיו אחראים על השם
או לעשות בחירות עם פתק על שם של המבצע עד סוף השנה וכדו'

• הוסף לסימניות
להכין סטיקרים של "אני זכיתי להתפלל, מה איתך??"
רגע של קרבה מתוקה
יש לך כאן עוד כל מיני

• הוסף לסימניות
מי לא רוצה שיחה עם המלך?!
עוד תפילה ואנחנו בגאולה
תזכרי בימים שהתפללת על מה שיש לך היום

• הוסף לסימניות
לפעמים הכי פשוט והכי קליט נשמע הכי טוב ולכן המשפט שלי הוא............
"ואני תפילתי"
א. שזה אומרים בתחילת התפילה ב"מה טובו"
ב. שהתפילה היא שלי ולא של הסמינר, "אני תפילתי"

• הוסף לסימניות
לפעמים הכי פשוט והכי קליט נשמע הכי טוב ולכן המשפט שלי הוא............
"ואני תפילתי"
א. שזה אומרים בתחילת התפילה ב"מה טובו"
ב. שהתפילה היא שלי ולא של הסמינר, "אני תפילתי"
לפעמים כשמושא המבצע נשמע מתוך השם של המבצע זה יכול להפוך את זה לשבלוני וללא מושך.
לכן לדעתי כדאי לעשות שם למבצע שהוא מעורר ענין ועומק, ואז גם מסתכלים קצת אחרת על זה

• הוסף לסימניות
אם זה מתאים לסוג הבנות אז אשר לקרוא לזה גם "שנשתוקק" ואז גם יש שיר מתאים...

קבצים מצורפים

• שנשתוקק.mp3
    1.6 MB

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה