רעיון למתנה (או תרומה :) )

• הוסף לסימניות
שלום רב לכולם!
אשתי מתנדבת באירגון שעוזר לבני נוער.
הרעיון של הארגון הוא לתת מענה לשאלות הרבות שיש לבני הנוער בנושאים כמו אמונה, צניעות, נושאים חברתיים ועוד.

המתנדבים משיבים על השאלות, חלקם טלפונית ורובם באינטרנט.
גילאי המשיבים המתנדבים נעים בין 20-35, נשים וגברים, רווקים ונשואים, כולם דתיים.

יש השבוע כנס למשיבים ומחפשים שי שיכול להתאים להם.

הבעיה היא שהתקציב הוא 10-15 ש"ח לאדם...

יש למישהו רעיון?... דחוף....

• הוסף לסימניות
תכנס לכאן: http://www.he-she.co.il/מחזיק-מטען-לכל-טלפון-נייד.html

זה מחזיק לפלאפון בזמן הטעינה. אני לא יודעת אם זה הכיוון שלך
אבל פעם ראיתי את הדבר הזה, ומאד התלהבתי.

תעשה סקר מחירים כי פעם ניסיתי להשיג כמות גדולה והמחירים נעו בין 2.5 ש"ח ל- 40 ש"ח

אני חושבת שיש אפשרות גם להדפיס על זה לוגו או משהו.

• הוסף לסימניות
סליחה, בני 25-30 עונים על שאלות מהותיות של בני נוער????????. תמהני בגדול. טוב שלא התקשרתי לארגונים האלו כשהייתי בת נוער.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י TIP X;769245:
סליחה, בני 25-30 עונים על שאלות מהותיות של בני נוער????????. תמהני בגדול. טוב שלא התקשרתי לארגונים האלו כשהייתי בת נוער.

אהה...
צודקת 100%!!!!!!

• הוסף לסימניות
האשכול סטה קצת,
עט עם ברכת המזון,
מחזיק מפתחות מעץ וחרוט כל אחד את שמו,

• הוסף לסימניות
ספר?
עם הקהל אינטליגנטי, יכול להתאים.

• הוסף לסימניות
אם אתם כ"כ בספק, אתם מוזמנים להתרשם מהאתר...
www.makshivim.org.il :)

לגבי ספר - עד עכשיו חולקו ספרים אז אנחנו מנסים קצת לגוון... אבל נניח וכן, יש לך אולי רעיון למשהו בעלות כזו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י TIP X;769245:

מה הצעקה?
הצעירים בגילאים האילו לא כאילו צעירים כבר בציבור שלנו....
ויבינו את הנוער טוב יותר מהמבוגרים,
ואני מניחה שהם עוברים הכשרה וסדנאות כל הזמן

• הוסף לסימניות
אני לא רואה בעיה שבגיל 20-30 יענו לנוער בגילאי 14-18,
מה בדיוק עושות המדריכות בארגונים ובתיה???

ולגבי המתנה:
תהילים נחמד, נראה לי מתאים לעיתוי שלפני שבועות.

• הוסף לסימניות
תכנסו למלכות וקסברגר יש שם דברים קטנים אבל מאד מאד יפים!! (ולפעמים זולים)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה