התייעצות רעיון למתנה לאחות בת 13ששומרת על הילדים שלי

• הוסף לסימניות
אשמח אם תגיבו לרעיונות אני מאושפזת והיא בעיקר שומרת על הילדים הייתי רוצה לדעת מה אפשר לשפר אותה

• הוסף לסימניות
אולי ערכה מהיריד היצירתי?
יש שם דברחם מהממים!!!

• הוסף לסימניות
אם היא בחורה שאוהבת לקרוא ספרים, תביאי לה כרטיס ספר.
אני בכל אופן הייתי מאוד נהנת מזה.
יש כל כך הרבה נערות שחולמות על ספר מסוים, אבל אין להן אפשרות לקנות אותו מבחינת המחירים, וגם מבחינת זה שלא שווה להן לקנות מכספן הפרטי, כי זה לא קניה חיונית...
סכום כסף לספר יכול לשמח מאוד---

• הוסף לסימניות
ומעבר למתנה- תודי לה כל יום.
מתנה ז דבר מאד חשוב, אבל הערכה נותנת דלק...
אולי עדיף משהו יומיומי...
חבילת שוקולד, אייס קפה, עוגיות שהיא אוהבת.
פחות גרנדיוזי.
יותר אישי.

• הוסף לסימניות
ומעבר למתנה- תודי לה כל יום.
מתנה ז דבר מאד חשוב, אבל הערכה נותנת דלק...
כשאחותי הייתה באה לבייביסיטר אצלי (בת יותר מ13 יותר קרוב ל30 אבל זה לא באמת משנה)
הייתי משתדלת לצ'פר אותה כל פעם , לחזור עם איזה גלידה או שוקולד...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה