רעיון למתנה לאמא-מבנה האוהב...

• הוסף לסימניות
אני מחפשת רעיון עבור גננת, למתנת יום הולדת לאמא- כלומר מתנה לאמא שמכינה הגננת והיא בעצם מהילד. (גילאי 3-4-5)
כגון: ספר מתכונים עם תמונה של הילד, או תמונה של הילד בתוך מסגרת- כל אלו רעיונות שבוצעו בעבר...

יש למישהי רעיון? ממתנה שקיבלתן אתן מהגן של הילד\ ילדה ונהנתן מאד...
מתנה מקורית ולא יקרה. עד 15 ש"ח.

• הוסף לסימניות
לנו עשתה הגננת היצירתית שעון, משהו שנראה מהסוג שעולה המון כסף, אבל היא עשתה את זה בעצמה, ונראה לי שלא בעלות גבוהה, יצא מדהים.
אם מעניין אותך אעלה תמונה בהמשך

• הוסף לסימניות
אולי עיצוב חמוד לתפילה להדלקת נרות. שם האם מתפללת גם על ילדיה.

• הוסף לסימניות
קיבלתי פעם מהילד (הגננת) לוח שעם פשוט שהיא צבעה את המסגרת וקישטה עם צורות סול, מאוד יפה, על אותו כיוון אפשר לוח מגנטי להודעות (אבל אולי זה סיפור יותר יקר)

• הוסף לסימניות
מתנות יצירתיות בגן ילדים זה המקצוע שלנו: www.otli.co.il
תציצי בקטגורית סוף שנה והחופש הגדול או בקטגורית רעיונות ליצירה.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
היתה גננת שהביאה כף עץ עם תמונה של הילד, ועל הכף היה כתוב: כף של נחת.
ושנה אחרת קיבלתי מראה עגולה יפה, ומאחוריה היה כתוב: להורי היקרים, שרואים קודם אותי, ורק אח"כ את עצמם.

• הוסף לסימניות
עוד רעיונות...בבקשה!
(שרי, אני מחכה לתמונה...)

• הוסף לסימניות
אני קבלתי תמונה של הילדה תלויה עם מקלות כביסה קטנים על מסגרת
והיה כתוב- באהבה שאינה תלויה....
מתוק ביותר

• הוסף לסימניות
מלינקה, את יכולה לפרט? איזו מסגרת בדיוק?

• הוסף לסימניות
אני קבלתי לוח מחיק ממתכת עם לוח שנה ותאריך היום הולדת מודגש - מדהים ומרשים!!
נעשה בחנות שי ושלט בבית שמש מספר הטלפון שלהם: 02-9918050,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה