תעשי ראש של פאה מחמצוצים,
אופן ההכנה:
קחי ראש של פאה, תעטפי אותו בחלק של הקרקפת בנילון ניצמד
ותתחילי להצמיד ע"י סיכות תפירה 25 חמצוצים חומים
עשיתי את זה לחברה, יצא ממש מוצלח. (לא זוכרת מה כתבתי לה, אני אשאל אותה אולי היא תזכור )
מקסימום את יכולה לכתוב , עוד 25 יום וזה עליך!
צפה בקובץ המצורף 417149
אממממ עכשיו שהסתכלתי בתמונה אני חושבת שעשיתי לה את זה לשבת אופרוף,
את האמת שכתבתי את זה , חשבתי שזה מה שיהיה .....רעיון מהמם!!!
הבעיה שחברה שלי הולכת ללבוש מטפחת....
מה עשית בסוף?תודה לכולם על הרעיונות!!!
זוכרת מה כתבת לה ???תעשי ראש של פאה מחמצוצים,
אופן ההכנה:
קחי ראש של פאה, תעטפי אותו בחלק של הקרקפת בנילון ניצמד
ותתחילי להצמיד ע"י סיכות תפירה 25 חמצוצים חומים
עשיתי את זה לחברה, יצא ממש מוצלח. (לא זוכרת מה כתבתי לה, אני אשאל אותה אולי היא תזכור )
מקסימום את יכולה לכתוב , עוד 25 יום וזה עליך!
צפה בקובץ המצורף 417149
אממממ עכשיו שהסתכלתי בתמונה אני חושבת שעשיתי לה את זה לשבת אופרוף,
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים