התייעצות רעיון למתנה לחתונה בארה"ב

• הוסף לסימניות
מחפשת רעיון למתנה לחתונה לבת דודה בארה"ב
משהו לא יקר, אבל שיהיה משמעותי
וגם- מתנה לבת מצווה, גם בארה"ב
(אני מציינת שזה ארה"ב כי יש שם שפע הרבה יותר מכאן, שמה שאביא יהיה פשוט מידי, ואני לא מתכננת להוציא מאות ואלפי שקלים בשביל לרצות אותם, לכן אני רוצה משהו שיהיה משמעותי ללא קשר לסכום הכסף שעלה...)

• הוסף לסימניות
לבת מצווה את יכולה לקנות שרשרת מכסף טהור עם תליון של מפת ארץ ישראל
אם זה הסגנון...

• הוסף לסימניות
לבת מצווה את יכולה לקנות שרשרת מכסף טהור עם תליון של מפת ארץ ישראל
אם זה הסגנון...
תודה
לא יודעת אם זה הסגנון.... הם חרדים רגילים, לא ציוניים
(לא שזה קשור, בעיניי, אבל בסופו של דבר זה באמת פחות הסגנון)

• הוסף לסימניות
מניסיון אישי מתנות ששלחתי מהכא להתם במספר הזדמנויות דוקא המתנות בסגנון ארץ ישראל נהנו יותר כי מה שיש שמה יש להם או לבד או ממתנות שמקבלים ממקומיים, השונה מהמקובל וזה ממשפחה ישראלית עושה את זה יחודי
ראו ערך האמריקאים שבאים לבקר בארץ קונים דברים פה לקחת לשם כי זה שונה ומעניין

• הוסף לסימניות
מניסיון אישי מתנות ששלחתי מהכא להתם במספר הזדמנויות דוקא המתנות בסגנון ארץ ישראל נהנו יותר כי מה שיש שמה יש להם או לבד או ממתנות שמקבלים ממקומיים, השונה מהמקובל וזה ממשפחה ישראלית עושה את זה יחודי
ראו ערך האמריקאים שבאים לבקר בארץ קונים דברים פה לקחת לשם כי זה שונה ומעניין
נכון, זה מה שאני מתכוונת
אז יש רעיונות נוספים לסוג מתנות כאלו?
לחתונה

• הוסף לסימניות
מנסיון של קניה מתנות לחוצניקים: הבנות האמרקאיות אוהבות מאוד את הסידורים של מילר
לבת מצווה אפשרי לקנות שם סידור שמבחוץ מצויר אליו הכותל המערבי או מקומות מארץ ישראל עם חרטיה של השם
לחתונה אפשרי לנסות לחפש שם משהו
אבל מה שאנחנו הבאנו פעם שעברה היה ציור של בית המקדש מהצייר שיושב ברב שפע
ומאז לא גומרים לבקש אותו מאיתנו שנביא ...
ברעיון כל מתנה שמסמלת את קדושת ארץ ישראל מארץ ישראל זה מה שהם אוהבים ומחפשים

• הוסף לסימניות
יש טבעות עם שם אישי על רקע כותל

• הוסף לסימניות
אוויר של ארץ ישראל ;)
אולי שטר של 100 דולר

• הוסף לסימניות
יש טבעות עם שם אישי על רקע כותל
זה אני זוכרת שהמשפחה שלי משם היו מאוד מתלהבות! מעודכן לפני 15-18 שנה אבל מאו יכול להיות שזה עדיין בתוקף
מה שהם מאוד אוהבים גם זה את המוצרים של החנות עץ הזית במאה שערים - חנות קטנה שבקלות את מפספסת מרוב יושן אבל הם אוהבים מאוד את הדברים שלהם

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
אני ראיתי שחסר שם מוצרי יודאיקה,
כמו מפית לחלות יפה מגש או סכין,
בחנות שכן היה עלה מאד יקר ביחס לארץ,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה