נכתב ע"י מילה בסלע;1122474:פודל אסיאתי גזעי מנומר שחור לבן כסיף עם תעודת יוחסין והסכם צוואה ממשלתי חתום בידי עו"ד ונוטריון בע"מ.
נכתב ע"י השקעה;1122482:אולי משהו של יודאיקה אבל בסגנון שלהם, למשל ראיתי הרבה מזוזות מעוצבות מיוחדות כאלה, בכלל יש היום מוצרי יודאיקה בסגנון מאוד סטייליסטי ואם זה משהו שידבר אליהם מבחינת העיצוב והכל זה נחמד.
נכתב ע"י EC;1122485:מעולה הכיוון הזה. אבל יש לך משהו יותר ספיציפי לרעיון, או שם של חנות/אתר לראות דוגמאות??
תודות!
נכתב ע"י השקעה;1122491:אין לי ספציפי אבל יש הרבה סגנונות שרצים לי כרגע בראש, למשל יש מעצבות שמכינות בתי מזוזה מדהימים מפימו, וכן ברכת הבית ודברים כאלה, אפשר לקנות בית מזוזה בסגנון ולשים בפנים מזוזה מהודרת.
אין לי שמות ספציפיים אבל אני מאמינה שאפשר למצא בחנויות של מתנות וכאלה
במאה שערים בטוח תמצאו, אני מניחה שגם בממילא יש מה לראות (גם יקר).נכתב ע"י sh12;1122501:בירושלים, יש הרבה באזור מאה שערים, וכן במדרחוב במרכז העיר.
ואם את מאד רוצה לשלם יקר, אז בחנויות הבוטיק שבתוך המלונות...
נכתב ע"י תמר;1122551:
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים