רעיון למתנה לחתונה לזוג חילוני

• פותח הנושא EC
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י EC;1122477:
תודה, אבל זה ממש לא הסגנון. מחפשת רעיון אומנותי, זה זוג ברמה גבוהה.

מעליב.

הצעתי פודל ברמה גבוהה מאוד! לא איזה פושט מדרום תל אביב...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השקעה;1122557:
המזוזות שם זה ממש הסגנון שדיברתי

השאלה אם היא תקבל את זה בזמן היא צריכה לעוד יומיים..

בדיוק על זה באתי להמליץ, זה מדהים ביופיו.
למה שלא תקבל את זה בזמן?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;1122474:
פודל אסיאתי גזעי מנומר שחור לבן כסיף עם תעודת יוחסין והסכם צוואה ממשלתי חתום בידי עו"ד ונוטריון בע"מ.

נכתב ע"י מילה בסלע;1122621:
מעליב.

ההצעה שלך מעליבה...:eek: היא מעורבת בחוסר ידע שלא לומר_____. ממילה בסלע מצפים ליותר.
אין כזה דבר פודל אסייתי, ובטוח שלא גזעי, רק אם מישהו ערבב בניהם דבר שאני לא בטוחה בו מהכרות עם האסיאתי...
לידע כללי, כלב אסיאתי (ולא פודל) זה חיית טרף ענקית שמופיע ברשימת הכלבים שמסוכן להחזיק.
בכלל איך את יודעת איך נראה פודל ברמה גבוהה צפוני ואיך נראה פושט דרומי? את תל אביבית?
:);):)

• הוסף לסימניות
חנוכיית קריסטל- זה יפה, מרשים ויכול להיות מאד שימושי, מוצרי הקריסטל לא נדושים ומוכרים כמו בציבור החרדי. שנה שעברה הבאנו לרופא שלנו והוא סיפר לנו השנה שמתוך כל המתנות שמקבל מזה הוא מאד נהנה, היא עומדת בויטרינה ואפילו השתמש בה בחג
חנוכה זה חג שחילוניים אוהבים (חג נחמד ולא מחייב..) זה אז זה גם אקטואלי

• הוסף לסימניות
ב'הצורפים' או באחים חדד יש כל מיני חפצי אמנות מכסף, לא דוקא חפצי יודאיקה.
חנוכיה כמו שהציעה יצירתית זה רעיון טוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו נועה;1122637:
ההצעה שלך מעליבה...:eek: היא מעורבת בחוסר ידע שלא לומר_____. ממילה בסלע מצפים ליותר.
אין כזה דבר פודל אסייתי, ובטוח שלא גזעי, רק אם מישהו ערבב בניהם דבר שאני לא בטוחה בו מהכרות עם האסיאתי...
לידע כללי, כלב אסיאתי (ולא פודל) זה חיית טרף ענקית שמופיע ברשימת הכלבים שמסוכן להחזיק.
בכלל איך את יודעת איך נראה פודל ברמה גבוהה צפוני ואיך נראה פושט דרומי? את תל אביבית?
:);):)

גם את מאלה שלא מבינים בדיחות וחייבים "לשאול עליהן שאלות"?.... בזרימה.... :D:D

אבל הידע שלך, איך לומר? מרשים... האינטלגנציה שלי באמת חסומה קצת בנוגע לאילן הייחוסין למשפחותם לבית אבותם של-

כלבים

..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;1123303:

אבל הידע שלך, איך לומר? מרשים... האינטלגנציה שלי באמת חסומה קצת בנוגע לאילן הייחוסין למשפחותם לבית אבותם של-

כלבים

..

אויש, אני כ"כ מתנצלת שלא הבנתי את הבדיחה שלך...יכולת לזרוק לפחות סמיילי קטן לאטומות כמוני, פשוט שנבין.

קבלי תמונה של המתנה המוצעת "פודל" אסיאתי צפוני או דרומי, בזה רק את מבינה.

קבצים מצורפים

• אסיאתי.png
    KB 127.5 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י השקעה;1123373:
שראיתי את התגובה תארתי לעצמי שהיא תזכה לכמות מופלאה של תודות אבל ניסיתי להתעלם, כשהמשכת, כנ"ל, אבל עכשיו אני אגיד לך סתם ככה, התגובה די הרגיזה כי כולם ניסו לעזור מתוך ראיה של היהדות שבאנשים וניסיון לקרב ואת הגבת קצת... בליצנות.
לא חכמה לראות את השלילי שבבני אדם ולהדגיש אותו "בצחוק"

בכל אופן "טוב עין הוא יבורך". לא כדי לפגוע, סתם לתשומת ליבך

כל מילה.
אני שאלתי בנוגע לזוג שהוא ברמה גבוהה מאוד. חילונים אבל מקורבים לדת ולמסורת. ולא תמיד צריך להתנשא וללגלג על השונה ממה שאת מכירה ויודעת. יש גם המון גוונים של אפור בשחור-לבן שקיים.
ותודה לכולם על הרעיונות המקסימים..

• הוסף לסימניות
חשוב להדגיש, לפני זמן מה, בחתונה של חילונים עם זיקה למסורת - לאחר שאלת רב נתנו רק בתי מזוזה אומנותיים ללא מזוזה, כדי לא לגרום שביזוי ח"ו (כמובן שלא במתכוון, אפילו בצורת אחסון).

• הוסף לסימניות
אם זה עדיין רלוונטי-
אין על התמונות של מתנאל 2000.
(אולי העלו כבר את הרעיון....)

• הוסף לסימניות
תודות לכולם.
רכשנו זוג פמוטים מדהים מקריסטל. משהו מהמהם.
רק שמחות---

• הוסף לסימניות
דעתי - מתנות כמו שקונים לזוג חרדי - זה הכי טוב
ו...נחשפתי באשכול הזה לדעות קדומות ומשונות, נו טוב, העיקר שיש מתנה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השקעה;1123373:
שראיתי את התגובה תארתי לעצמי שהיא תזכה לכמות מופלאה של תודות אבל ניסיתי להתעלם, כשהמשכת, כנ"ל, אבל עכשיו אני אגיד לך סתם ככה, התגובה די הרגיזה כי כולם ניסו לעזור מתוך ראיה של היהדות שבאנשים וניסיון לקרב ואת הגבת קצת... בליצנות.
לא חכמה לראות את השלילי שבבני אדם ולהדגיש אותו "בצחוק"

בכל אופן "טוב עין הוא יבורך". לא כדי לפגוע, סתם לתשומת ליבך

יקירה,
כאחת שההיכרות שלה עם חיולנים ברמה גבוהה היא מדרג משפחתי קרבה א', אני הראשונה לתת לך רעיונות למתנות, והכי מקוריות, הכי שימושיות והכי מקרבות, פותחות פתח, פותחות לבבות.

לענ"ד לא הייתה בתגובתי שום "ראיית שלילי"- אבל איך אמרת? טוב עין הוא יבורך...

ואגב, אם את טובתי רצית, תגובה זו יפה היה לו נכתבה באישי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;1123659:
יקירה,
כאחת שההיכרות שלה עם חיולנים ברמה גבוהה היא מדרג משפחתי קרבה א', אני הראשונה לתת לך רעיונות למתנות, והכי מקוריות, הכי שימושיות והכי מקרבות, פותחות פתח, פותחות לבבות.

צודקת שזה היה צריך להאמר באישי, קרה לי כמה פעמים ששלחתי הערות בסגנון באישי, שראו מהצד משהו שכותב התגובה לא שם לב אליו בעצמו וכאלה ואנשים ערכו את ההודעות שלהם.
אני מקווה שלא נפגעת ואם כן אני מתנצלת באמת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;1122474:
פודל אסיאתי גזעי מנומר שחור לבן כסיף עם תעודת יוחסין והסכם צוואה ממשלתי חתום בידי עו"ד ונוטריון בע"מ.

נכתב ע"י מילה בסלע;1122621:
מעליב.

נכתב ע"י מילה בסלע;1123303:

כלבים

..

קראתי שוב ושוב את מה שכתבת והמסקנה היא אחת זלזול והתנשאות מתמשכת.

נכתב ע"י מילה בסלע;1123659:
יקירה,

לא הגון לזלזל בפומבי ולדרוש את הביקורת באישי!! לרדת מהעץ יורדים בדרך שונה, לא ע"י זלזול מחדש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו נועה;1123804:
קראתי שוב ושוב את מה שכתבת והמסקנה היא אחת זלזול והתנשאות מתמשכת.

לא הגון לזלזל בפומבי ולדרוש את הביקורת באישי!! לרדת מהעץ יורדים בדרך שונה, לא ע"י זלזול מחדש.

אני המומה מהתגובות שלך, סטודיו נועה.
לדעתי, את, מתבטה בצורה בוטה מאד, ולא רק באשכול זה.
שימי לב שכל מי שמעיר עושה זאת בצורה הרבה יותר עדינה.
וסליחה על ההתפרצות שלי, באמת סליחה, אבל אני חושבת שמישהו אמור לעמוד לצידה של מילה בסלע שכולכם תקפתם אותה, והיא התייחסה לכל העניין בעין טובה ובצחוק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחלים;1123808:
אני המומה מהתגובות שלך, סטודיו נועה.
לדעתי, את, מתבטה בצורה בוטה מאד, ולא רק באשכול זה.
שימי לב שכל מי שמעיר עושה זאת בצורה הרבה יותר עדינה.
וסליחה על ההתפרצות שלי, באמת סליחה, אבל אני חושבת שמישהו אמור לעמוד לצידה של מילה בסלע שכולכם תקפתם אותה, והיא התייחסה לכל העניין בעין טובה ובצחוק.

1.לדעתי הסגנון של תגובתי תואם את הנאמר..
2.כך נראה כתיבה של עיין טובה וצחוק? לא לדעתי, את דעתי כתבתי לעי"ל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1123632:
דעתי - מתנות כמו שקונים לזוג חרדי - זה הכי טוב
ו...נחשפתי באשכול הזה לדעות קדומות ומשונות, נו טוב, העיקר שיש מתנה.

כנראה שלא חיתנתה או התחתנה בתקופה האחרונה.
זוג חרדי עלול לחזור הביתה מהאולם עם עשרות קומקומים, מקלות בלנדר, טוסטר סנדוויץ',
טוסטר קופץ או כל מכשיר שהיה בברכל במחיר של 39.9...

במגזר הכללי מקובל לתת בארוע את מחיר המנה בשיק...

ואולי אצלנו מחיר המנה הוא בכלל 39.9? אולי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו נועה;1123813:
כנראה שלא חיתנתה או התחתנה בתקופה האחרונה.
זוג חרדי עלול לחזור הביתה מהאולם עם עשרות קומקומים, מקלות בלנדר, טוסטר סנדוויץ',
טוסטר קופץ או כל מכשיר שהיה בברכל במחיר של 39.9...

במגזר הכללי מקובל לתת בארוע את מחיר המנה בשיק...

ואולי אצלנו מחיר המנה הוא בכלל 39.9? אולי.

אכן, כנראה שהמשוואה שווה
מתנה = מחיר המנה... (אצלינו, הנמוך ביותר האפשרי, גם אם חתנתם בכתר הרימון :))

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת