רעיון למתנה ליהודי תלמיד חכם

• הוסף לסימניות
2000 ש"ח למגילת אסתר זה ממש מעט.
מגילה יפה אמורה לעלות בערך כפול.
(לכתב ספרדי המחירים זולים יותר)

• הוסף לסימניות
עם הוא לומד על שולחן יש אשרות לקנות סטנדר שולחני. (בירומלק'ע בירושלים קנינו בסביבות ה350 ש''ח, יש גם בשילוב כסף טהור שזה מכפיל את הסכום)

• הוסף לסימניות
בקבוקי יין?

• הוסף לסימניות
כרטיספר טעון.. יתחסל במהרה (לכל אדם יש ספרים שהוא היה רוצה לקנות אם היתה לו רק אפשרות, לך אין אפשרות לדעת...)
או לחילופין שו"ע או משנה ברורה בהוצאה חדשה ומאירה.. גם ש"ס לפעמים היה רוצה לחדש (חיבים שלאול קודם כי יש כאלה שרגילים לישן ולא מסתדרים עם החדשים... אפשר לברר אצל הסובבים אותו איזה טיפוס הוא שמרן או אוהב חידושים ולפי זה ללכת. תלמיד חכם אמיתי מדבר אליו ספרים וספרים וספרים. מנסיון..

• הוסף לסימניות
ממש תודה לכולם! רעיונות פוריים ומעולים!

ד"א, נדמה לי שזו הפעם הראשונה שאני נעזר בקהילה בשאלה שאינה מקצועית (כך שכולם יכולים לעזור) וזה ממש מחמם את הלב איך שכולם רוצים לעזור...

• הוסף לסימניות
תלוי מה התקציב, אבל אם מאפשר אדם שיושב הרבה שעות כסא אורטופדי/משרדי מאוד טוב

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל פרטים לגבי מכשיר זה, בזמנו ראיתי שהוא עולה כ-600 ש"ח, האם יש יותר זול, והאם צריך כתב ברור וקריא כדי שזה יזרום? איך זה עם כתב גברי?
נכתב ע"י מוריה ח;923455:
שמעתי מחברה שקנתה לבעלה משהו שיכול להתאים.
מדובר בעט דיגיטלי, שכותבים אייתו דברי תורה,
מחברים למחשב, ובאמצעות תוכנת המרה, זה ממיר את כתב היד לטקסט כתוב במחשב.
אם אתה רוצה יותר פרטים, פנה באישי ואברר לך.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
1.שובר זיכוי בחנות ספרים שיבחר לפי רצונו ,אין תענוג גדול מזה
2.מנוי לעולם החסידות ואם הוא ליטאי אז אין לי מושג זה כנראה ביטול תיירה
3.שעון יפה שולחני
4.זיכוי למסעדה של אוכל מוכן לשבת ותזכו לשמח את אשתו שבת אחת...

• הוסף לסימניות
במחשבה שניה

במחשבה שניה אין טעם לתת שובר בחנות ספרים, מפני שיש מי שימנע לממש אותו, כי לא יתאים לו או שלא ירצה שיוציאו עבורו כסף.

• הוסף לסימניות
אני בעד כסא אורטופדי נוח, או סט ספרים (יש לי על מה להמליץ.. - באישי)

• הוסף לסימניות
לתרום עבור ארגון חסד ממנו הוא מאד מחזיק
ובד"כ בכל עמותה יש את האופציה של תעודת הוקרה מיוחדת על התרומה שהתקבלה בזכותו...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה