רעיון למתנה ליומולדת

• הוסף לסימניות
יש לכם רעיון למתנה ליומולדת לאמא שלי?
משהו בסביבות 300 שקל.

• הוסף לסימניות
אולי חלוק, או מדף לנרות מעוצב.

• הוסף לסימניות
נפה חשמלית
סלייסר
סינר עם אריגה אישית
קרמים למיניהם
מסג'
תכשיט

• הוסף לסימניות
נעלי בית של איזי ספיריט
מאד מאד נח ובערך במחיר הזה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחל ז.;1220185:
נעלי בית של איזי ספיריט
מאד מאד נח ובערך במחיר הזה

מה מיוחד בהם? ואיפה משיגים?

• הוסף לסימניות
סט סכום יוקרתי, כלי הגשה, זיכוי בחנות שהיא אוהבת, ערכת פינוק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bracha;1220305:
מה מיוחד בהם? ואיפה משיגים?
הם נחשבות כנוחות במיוחד. (אולי אפילו אורטופדיות - שימי לב, הן סגורות מקדימה).
אני קניתי אותן בזמנו בגילית בבני ברק. יש אותם גם בגלית בירושלים.

• הוסף לסימניות
קנבס עם תמונות הילדים / הנכדים ?
יש קופונים תמיד ברשת.

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים,
משהו יודע איפה אני יכולה למצוא כתונת וחלוק סט.

• הוסף לסימניות
טיפול רפלקסולוגי/טיפול פנים/מסאג'/שיאצו
מתנה מפנקת, שנתתי לאמא שלי (מסאג') ואני מתכננת לתת לעצמי(שיאצו) כשיתחשק לי לפנק את עצמי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה