דרוש מידע רעיון למתנה למשחק לילד שנהיה בן 6?

• הוסף לסימניות
אשמח לרעיונות טובים של משחקים או מומלצים או רעיונות אחרים

תודה

• הוסף לסימניות
ראיתי היום ב'בייבי סטאר' את משחק המגנטים עם אותיות שמכניסים בתוך הריבועים,
קצת יקר אבל לילד שלומד אותיות זה נראה לי מושלם- 130 ש' ל72 יחידות.

ויש את המשחק החדש גמיש..שעוד לא עמדתי על טיבו

יש את הלוח מגנט עם עט, משחק שהוא להיט ולא יקר... לוח עם הרבה הרבה מגנטים קטנים ועט שמתמגנט ומעל אותם, ניתן לכתוב לצייר ועוד...

• הוסף לסימניות
אם הוא בקטע-
טרמפולינה ביתית- העגולה.
יש את זה עכשיו בקינדר טויס ב120 לחברי מועדון...

קניתי ובינתיים אני ממש ממליצה!

• הוסף לסימניות
אם הוא בקטע-
טרמפולינה ביתית- העגולה.
יש את זה עכשיו בקינדר טויס ב120 לחברי מועדון...

קניתי ובינתיים אני ממש ממליצה!
איפה החנות? טלפון?
וכמה עולה מועדון?
חשבתי בדיוק לקנות כזה.........
מה המחיר הרגיל?

• הוסף לסימניות
החנות שקניתי זה ברחוב כהנמן-השומר יורדים במדרגות
הרב כהנמן 74 · 03-529-3383

אני לא יודעת אם כרטיס מועדון עולה, ואם חייבים להראות אותו כדי לממש את המבצע.
יש לי כרטיס שעשיתי מזמן ולא זוכרת אם זה עלה לי.

לפעמים גם ברכל מפרסם על זה מבצעים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה