רעיון למתנה- מסיבת גמר כתה י"ב

• הוסף לסימניות
מה מקובל לתת למתנה?
מדובר בנערה שלא צריכה שמאטעס! יש לה הכל! וגם מצעים / כותנת לילה לא מדבר אליה....
משהו יותר מקורי
האמת חשבתי להביא לה פרלינים, אבל היא בדיאטה ואני לא רוצה לשבור לה....
יש רעיונות?
תודה!

(נשמע לכם ארוחת בוקר מארומה, - סלט מעניין + כריך מעניין וכד' או משהו כזה?)

• הוסף לסימניות
אולי סידור תכשיט מהסדרה החדשה של "שמחונים"?

או אולי אלבום תמונות מעור + שם (בסוף י"ב יש מלא תמונות...)

אולי שרשרת עם אות באנגלית?

הצלחות!

האמת היא עכשיו אני נזכרת שיש לי איזה ברכה מאד חמודה שנתתי ליומולדת 18 + מתנה סימלית שזה יכול מאד להתאים גם לסוף י"ב.
אם מעניין אותך אשתדל לחפש את זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ov;1301075:
האמת היא עכשיו אני נזכרת שיש לי איזה ברכה מאד חמודה שנתתי ליומולדת 18 + מתנה סימלית שזה יכול מאד להתאים גם לסוף י"ב.
אם מעניין אותך אשתדל לחפש את זה.

מאוד יעזור!
תודה
זה אקטואלי רק להיום עד הערב :)

• הוסף לסימניות
בקשת? קבלת!

זה הברכה מצורף כPDF (הורדתי מפה בעבר, ורק עיצבתי את זה)

נתתי עם זה בקבוק קוקה קולה קטן,(הפיצים החדשים...) ובקבוק קוקה קולה גדול + מחזיק מפתחות קוקה קולה עם השם שלה.

היה מאד חמוד והיא שמחה עם זה חבל"Z!

קבצים מצורפים

• ברכה כשתגדלי תביני.pdf
    KB 60.4 · צפיות: 85
  • הוסף לסימניות
עושים מסיבה בסוף י"ב?
לא מכירה כזה מושג.

מה את בשבילה? נראה לי מוזר מאוד לתת מתנה לכזה דבר.

• הוסף לסימניות
בציבור החסידי מאד מקובל לעשות מסיבה, וגם מאד מקובל לתת מתנה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1301097:
עושים מסיבה בסוף י"ב?
לא מכירה כזה מושג.

מה את בשבילה? נראה לי מוזר מאוד לתת מתנה לכזה דבר.

אצלינו מקובל :p
ואני בשבילה אחות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ov;1301094:
בקשת? קבלת!

זה הברכה מצורף כPDF (הורדתי מפה בעבר, ורק עיצבתי את זה)

נתתי עם זה בקבוק קוקה קולה קטן,(הפיצים החדשים...) ובקבוק קוקה קולה גדול + מחזיק מפתחות קוקה קולה עם השם שלה.

היה מאד חמוד והיא שמחה עם זה חבל"Z!

תודה!!
אין מילים!!
זה מחוד!:)

• הוסף לסימניות
אני חסידית ולא נתקלתי בזה מעולם....
אבל, פרלינים נשמעים לי מוזר וברכות מצועצעות עושים בד"כ לחוצים/בגרויות.

נראה לי תיק/ארנק יכול ללכת, השאלה מה מקובל בחברה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה