מידע שימושי רעיון למתנה קטנה לאשה לרגל ראש השנה

• הוסף לסימניות
כמו גיפטקארד , כרטיס שהיה אם מללא הטבות ברשתות המוכרות
כמו גיפטקארד , כרטיס שהיה אם מללא הטבות ברשתות המוכרות
הרעיון הוא, מתנה באמת כיפית ולא איזה תכשיט, סט,מפה שצריך לוצר תודה תודה ולא אוהבים בכללל

• הוסף לסימניות
תכלס אתה צריך לחשוב לבד מה חסר לה והיא רוצה הרי בטוח היא אמרה לך פעם בא לי... ;)

• הוסף לסימניות
הרעיון הוא, מתנה באמת כיפית ולא איזה תכשיט, סט,מפה שצריך לוצר תודה תודה ולא אוהבים בכללל
הרעיון הטוב ביותר זה לפתוח רשימה סודית ולכתוב את כל מה שהאשה/בעל אומרים שבא להם.
זה לא חייב להיות סודי, אצלינו זה דוגרי ומפורט ;) ;)

וגם מותר לשאול אם בא לך איקס בעיצוב וואי.

• הוסף לסימניות
תכלס אתה צריך לחשוב לבד מה חסר לה והיא רוצה הרי בטוח היא אמרה לך פעם בא לי... ;)
זה נכון. אבל היא אמרה בא לי פיצה. בא לי חופשה. בא לי שקט. בא לי שמלה
התייאש
הלך לחפש עיצה בפרוג

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
התייאש
הלך לחפש עיצה בפרוג
אז שיקטין את החלומות שלה אם היא אמרה בא לי פיצה אז שילך איתה לאיזה מסעדה וכן על זו הדרך...
אם שמלה אז שיביא לה שובר לחנות לא אמרתי שיקנה לה שמלה :p

• הוסף לסימניות
לא יודעת למה גיפטקארד נראה לי מצחיק להביא לאישתך.
גיפטקארד זה יותר בשביל להביא לקבוצת אנשים שונים בטעמם משהו שיהיה שימושי לכולם
נשמע לי מצחיק ללכת לחשבון המשותף למשוך ממנו כסף ולהביא לה בצורה מוגבלת לחנויות מסוימות.
כל מתנה יכולה לפנק אם תהיה לה אפשרות החלפה ואתם מספיק פתוחים אחד עם השני בשביל להרגיש נח עם ההחלפה במידה והיא תרצה

• הוסף לסימניות
התייאש
הלך לחפש עיצה בפרוג
ועכשיו אשתו אולי נמצאית פה. קוראת בעייפות את האשכול הזה ואומרת הלוואי בעלי יקרא את זה

• הוסף לסימניות
נשמע לי מצחיק ללכת לחשבון המשותף למשוך ממנו כסף ולהביא לה בצורה מוגבלת לחנויות מסוימות.
כל מתנה יכולה לפנק אם תהיה לה אפשרות החלפה ואתם מספיק פתוחים אחד עם השני בשביל להרגיש נח עם ההחלפה במידה והיא תרצה
אולי לעשות לה הפתעה ולהכניס אותה לחנות בשמים, שתבחר מה שעולה על רוחה
כמובן שהיא לא יודעת לפני לאיפה היא נוסעת הכל בהפתעה

• הוסף לסימניות
כל מתנה יכולה להיות נכונה למישהו אחד וממש לא מתאימה למישהו אחר,
אם למשל האישה אוהבת כמה חנויות שנמצאות בגיפט כארד ונכנסת הרבה לראות מה חדש שם, אבל לא קונה הרבה כי היא לא רוצה לבזבז כסף שם, אז גיפט כראד זה מתנה מושלמת עבורה, כשהיא תראה משהו שהיא רוצה היא תוכל לקנות לעצמה בלי 'לבזבז' כסף כי הוא מיועד בדיוק לזה.
בשבילה בעצם, מתנה כזו היא 2 מתנות, אחת בזמן שמביאים לה את הגיפט כארד, והשניה כשהיא קונה עם זה דברים.
אבל לאישה אחרת שקונה חופשי או שזה לא כזה מעניין אותה אז המתנה הזו בהחלט לא מתאימה לה, זה מרגיש יותר כמו מה שכתבת :)

• הוסף לסימניות
ולבעל? יש רעיונות?
אני רוצה להגיב. יש לי הרבה מה
אבל הפכתי למשתמש צעיר, ותמיד ידעתי שלהיות צעיר זה הכי שווה
כל תגובה שלי עלולה להעביר אותי מהמצב האידיאלי הזה

• הוסף לסימניות
לדעתי החכמה בלקנות מתנה - זה לא מה שהיא צריכה...
כי מה שהיא צריכה קונים בכל מקרה,

אלא המחשבה על משהו שלא צריכה, ולא חובה לקנות
וכייף ונחמד שיהיה בארון.

ולכל אשה משהו אחר מפנק שיש מיותר בארון.

• הוסף לסימניות
אמנ
תקראו את הכותרת של האשכול!
זה כבר לא רלוונטי...................................................
אמנם נכון. אבל אנחנו יודעות שהאשכול הזה נשאר פה לצמיתות, ובטח בעלי או בעלך פעם ידפדפו פה כדי לקבל השראה למתנה.
אז שחס ושלום לא יצאו בידיים ריקות
הבו רעיונות

לשואלים, גם פה אמורים להיות מצורפים אימוג'ים צוחקים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה