הי אני אפרת
משתמש סופר מקצוען
- הוסף לסימניות
כמו גיפטקארד , כרטיס שהיה אם מללא הטבות ברשתות המוכרות
הרעיון הוא, מתנה באמת כיפית ולא איזה תכשיט, סט,מפה שצריך לוצר תודה תודה ולא אוהבים בכלללכמו גיפטקארד , כרטיס שהיה אם מללא הטבות ברשתות המוכרות
כמו גיפטקארד , כרטיס שהיה אם מללא הטבות ברשתות המוכרות
הרעיון הוא, מתנה באמת כיפית ולא איזה תכשיט, סט,מפה שצריך לוצר תודה תודה ולא אוהבים בכלללכמו גיפטקארד , כרטיס שהיה אם מללא הטבות ברשתות המוכרות
במחשבה שניה, אולי יש נשים שכן כיף להן לקבל את הרשימה הזוהרעיון הוא, מתנה באמת כיפית ולא איזה תכשיט, סט,מפה שצריך לוצר תודה תודה ולא אוהבים בכללל
הרעיון הטוב ביותר זה לפתוח רשימה סודית ולכתוב את כל מה שהאשה/בעל אומרים שבא להם.הרעיון הוא, מתנה באמת כיפית ולא איזה תכשיט, סט,מפה שצריך לוצר תודה תודה ולא אוהבים בכללל
זה נכון. אבל היא אמרה בא לי פיצה. בא לי חופשה. בא לי שקט. בא לי שמלהתכלס אתה צריך לחשוב לבד מה חסר לה והיא רוצה הרי בטוח היא אמרה לך פעם בא לי...![]()
רעיון פצצה!בא לי שקט.
אז שיקטין את החלומות שלה אם היא אמרה בא לי פיצה אז שילך איתה לאיזה מסעדה וכן על זו הדרך...זה נכון. אבל היא אמרה בא לי פיצה. בא לי חופשה. בא לי שקט. בא לי שמלה
התייאש
הלך לחפש עיצה בפרוג
ועכשיו אשתו אולי נמצאית פה. קוראת בעייפות את האשכול הזה ואומרת הלוואי בעלי יקרא את זהזה נכון. אבל היא אמרה בא לי פיצה. בא לי חופשה. בא לי שקט. בא לי שמלה
התייאש
הלך לחפש עיצה בפרוג
אולי לעשות לה הפתעה ולהכניס אותה לחנות בשמים, שתבחר מה שעולה על רוחהלא יודעת למה גיפטקארד נראה לי מצחיק להביא לאישתך.
גיפטקארד זה יותר בשביל להביא לקבוצת אנשים שונים בטעמם משהו שיהיה שימושי לכולם
נשמע לי מצחיק ללכת לחשבון המשותף למשוך ממנו כסף ולהביא לה בצורה מוגבלת לחנויות מסוימות.
כל מתנה יכולה לפנק אם תהיה לה אפשרות החלפה ואתם מספיק פתוחים אחד עם השני בשביל להרגיש נח עם ההחלפה במידה והיא תרצה
כל מתנה יכולה להיות נכונה למישהו אחד וממש לא מתאימה למישהו אחר,לא יודעת למה גיפטקארד נראה לי מצחיק להביא לאישתך.
גיפטקארד זה יותר בשביל להביא לקבוצת אנשים שונים בטעמם משהו שיהיה שימושי לכולם
נשמע לי מצחיק ללכת לחשבון המשותף למשוך ממנו כסף ולהביא לה בצורה מוגבלת לחנויות מסוימות.
כל מתנה יכולה לפנק אם תהיה לה אפשרות החלפה ואתם מספיק פתוחים אחד עם השני בשביל להרגיש נח עם ההחלפה במידה והיא תרצה
ולבעל? יש רעיונות?משהו חמוד שיצורף למכתב
אני רוצה להגיב. יש לי הרבה מהולבעל? יש רעיונות?
לא הבנתי, מה הכוונה?אני רוצה להגיב. יש לי הרבה מה
אבל הפכתי למשתמש צעיר, ותמיד ידעתי שלהיות צעיר זה הכי שווה
כל תגובה שלי עלולה להעביר אותי מהמצב האידיאלי הזה
היו אמורים להיות מצורפים להודעה מלא אימוג'ים צוחקיםלא הבנתי, מה הכוונה?
ולהסבר קונקרטי:לא הבנתי, מה הכוונה?
אמנם נכון. אבל אנחנו יודעות שהאשכול הזה נשאר פה לצמיתות, ובטח בעלי או בעלך פעם ידפדפו פה כדי לקבל השראה למתנה.תקראו את הכותרת של האשכול!
זה כבר לא רלוונטי...................................................
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים