רעיון למתנה שקשורה לרכב (או שלא)

• הוסף לסימניות
מישהי בקשה ממני להעלות שאלה -
רעיון למתנה למישהו שעושה עם הילד שלהם חסד בעזרת רכבו,
במסירות ודאגה - והם רוצים להכיר לו טובה, אבל לא בעזרת התרוששות.
אז חשבתי על משהו לרכב, או עם תמונה של הילד או אביזר נוחות,
רק אין לי מושג בקשר לזה.
אם למישוה יש אשמח שיעלה לכאן רעיונות,
או רעיון אחר בכלל.
תזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
משהו קטן, אם הם לא מעוניינים להשקיע הרבה:
עט בצורת מוט הילוכים, ניתן להשיג בחנויות של מתנות

• הוסף לסימניות
אם יש להם ילדים: אפשר לקנות מכונית צעצוע,
זה מתחיל בכמה שקלים ומסתיים בכמה מאות, תלוי לפי התקציב שלהם.
וממתק שקשור לרכב- עולה לי רק איזה חטיף בצורת גלגלים, נראה לי של תן צ'אפ.
אבל אפשר להוסיף פריטים לפי הצבע של המכונית בלי קשר למהות של רכב וזה יכול להתקבל יפה.

• הוסף לסימניות
יש דובי לרכב או חולצה לרכב

או צלונית לרכב

- עם אפשרות לתמונה והדפסה אישית.

פרטים באישי.

• הוסף לסימניות
אדם מבוגר, בלי ילדים קטנים.

• הוסף לסימניות
בחניות לאביזרי רכב מוכרים כל מיני אביזרי נוחות לרכב (לאו דוקא יקרים) לדג' מחזיק כוס לשתייה חמה או קופסא לטישו. שווה ללכת ולראות מה יש

• הוסף לסימניות
אני חושב שלא חייבים בכלל משהו לרכב הרי הם לא עושים לו איזה מסע יחסי ציבור או מקמים לו מכירות
וכל האביזרים לרכב הם לא מתנות שמסמלות את ההערכה והתודה שהם חשים כלפיו ( למעט מה שהצעת עם התמונה וכיתוב מהצד השני שזו יכולה להיות מתנה נהדרת אולם לדעתי הוא לא ירגיש בנוח לתלות אותה ברכבו ) אפשר אולי לקנות לו שעון קיר ועליו מודפסת תמונה כשהילד ברכבו ורואים את שניהם כרקע ולחבר ברכה יפה שתהיה כתובה על השעון . בהצלחה

• הוסף לסימניות
תפילת הדרך חרותה ע"ג מחזיק בצורת רכב וכדו'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה